Stiri Interne Video

Dezvăluiri după 14 ani. De ce a plecat Teo de la Pro TV!

Scris de Ana Kozma

Cătălin Măruță a intrat în rândul vedetelor autohtone care și-au lansat o emisiune online. În prima emisiune de pe YouTube, Măruță a avut-o drept invitată pe Teo Trandafir. Iată de ce a plecat aceasta de la Pro TV, în urmă cu 14 ani!

Dezvăluiri după 14 ani. De ce a plecat Teo de la Pro TV!

O reală supriză pentru toată lumea, Teo Trandafir a fost invitată în prima ediție a emisiunii online „Acasă la Măruță”. Cu toții știm că cei doi sunt rivali atunci când vine vorba despre emisiunile pe care le au pe tv. Teo pe Kanal D, iar Măruță pe Pro TV, ambele pe același tronson orar.

Au trecut 14 ani de când Teo Trandafir a părăsit postul de televiziune Pro TV, mișcare la care nimeni nu s-ar fi așteptat pe atunci.

“Când am plecat de la Pro TV la Romantica, m-am dus direct în cap. Știam că așa va fi. Publicul nu se duce niciodată după vedetă, suntem produse de televiziune. Publicul se duce după post. Am plecat din Pro TV pentru că eram burn out, eram praf. Două săptămâni am stat să mă gândesc dacă să plec. Zbârnâiam pur și simplu de stres. Când am plecat din Pro, Sârbu mi-a zis că mă va uita. Așa fac și eu cu oamenii care m-au dezamăgit în viață, îi uit! , a declarat Teo.

Mărturisiri. Cum era Teo Trandafir la 14 ani!

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Catalin Maruta (@catalin_maruta)

Scrie un comentariu