ADPM Cool

A devenit faimos pe Instagram dupa ce si-a transformat colectia de carti in opera de arta

Scris de Iancu Iulia

James Trevino, un iubitor al cartilor si-a transformat colectia intr-o opera de arta, iar acum are peste 120k de urmaritori pe Instagram

Totul a inceput ca un hobby pentru James Trevino, care la doar 24 de ani, are deja peste o mie de carti in biblioteca sa. Creaivitatea lui l-a facut faimos pe Instagram, iar pozele sale au ajuns intr-un timp foarte scurt virale.

Artistul se inspira din lucrurile pe care le vede in jurul sau si aranjeaza cartile in asa fel incat sa le reproduca si sa obtina o imagine cat mai aproape de cea de la care a pornit totul.

“Cu timpul, pozele au devenit tot mai coplexe si au fost influentate de cultura pop sau, uneori, de alte imagini pe care le-am vazut pe Instagram. Cand vreau sa realizez o fotografie noua, ma intalnesc cu buna mea prietena, Elizabeth si cautam idei noi. Atunci cand stim ce urmeaza sa reproducem, cautam sa aducem totul cat mai aproape de imaginea reala.” – a declarat James pentru Bored Panda

James nu are de gand sa se opreasca si isi doreste si mai multe carti in colectia sa. Doua dintre preferatele sale sunt “Harry Potter si Printul Semipur” si “The Silmarillion” scrisa de JRR Tolkein.

Iata mai jos doar cateva dintre creatiile fermecatoare realizate de James.

Sursa foto: Instagram – James Trevino

Scrie un comentariu