Stiri Interne

Detalii despre cum a fost agresată Roxen de iubit

Scris de Ana Kozma

Roxen a fost victima unui act de violență și a obținut ordin de restricție împotriva omului pe care, până de curând, îl numea „iubit”. Iată detalii despre cum a fost agresată artista!

Detalii despre cum a fost agresată Roxen de iubit

Roxen, artista care va reprezenta România la Eurovision 2020, a obținut un ordin de restricție împotriva iubitului agresor. Roxen a fost victima unor acte de violență pe data de 8 iunie, undeva între 04:00 si 05:00 dimineața.

Totul ar fi pornit de la gelozia iubitului. Acesta s-ar fi trezit în miez de noapte și ar fi văzut-o pe artistă butonând telefonul mobil. Ar fi bănuit imediat că Roxen făcea schimb de mesaje cu un alt bărbat. Moment în care, ar fi început să o chestioneze referitor la identitatea acestuia.

„S-a trezit în jurul orei 04:30 și a devenit violent din cauza faptului că a văzut-o cum butona telefonul”, au declarat surse din mediul judiciar pentru Cancan.ro.

De la reproșuri nu ar mai fi fost decât un pas până la violență. S-ar părea că iubitul gelos a lovit-o pe Roxen în mod repetat. Cu pumnii și palmele peste față, spate și torace. Nu s-ar fi oprit aici, ci ar fi continuat să o lovească cu o coadă de mătură peste genunchi.

Țipetele artistei, dar și vocea ridicată a iubitului, ar fi fost auzite și de către vecini. Roxen a depus plângere la Poliție, iar oamenii legii ar fi descoperit urme de violență (vânătăi) pe trupul ei. Astfel, Roxen a reușit să obțină un ordin de restricție împotriva agresorului.

Roxen, câștigatoarea Eurovision România, agresată de iubit. A depus plângere la Poliție.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

😌in the mood

O postare distribuită de ROXEN (@isroxen) pe

Scrie un comentariu