Stiri externe

Din Destiny’s Child… la inchisoare! Ce s-a ales de Farrah Franklin!

Scris de Christian Stan

In anul 2000 era pe cai mari ca membra in trupa Destiny’s Child, insa viitorul nu a fost deloc unul roz pentru Farrah Franklin. Aceasta tocmai a fost arestata si a fost aruncata in inchisoare, din cauza ca a condus masina sub influenta bauturilor alcoolice.

farrah-franklin

In anul 200o trupa Destiny’s Child era formata din patru fete. Farrah Franklin a cantat alaturi de Beyonce, Michelle Williams si Kelly Rowland vreme de cinci luni inainte de a i se cere sa paraseasca trupa. Daca viitorul a fost foarte bun cu Beyonce, Michelle si Kelly, iata ca in cazul lui Farrah nu e deloc unul roz.

destiny-s child

In anul 2000, Farrah canta in Destiny’s Child alaturi de Beyonce, Michelle si Kelly

Dupa plecarea din trupa, Farrah nu a reusit sa-si construiasca o cariera muzicala proprie si a trait pana acum in umbra succesului inregistrat pentru scurta perioada in urma cu 14 ani. A devenit dependenta de alcool, iar zilele trecute a fost aruncata intr-un centru corectional. Problemele ei cu legea au inceput in anul 2009, dupa ce a fost prinsa conducand masina sub influenta bauturilor alcoolice, iar in noaptea de vineri spre sambata Farrah a fost oprita din nou de politie si iarasi  conducea masina avand limita de alcoolemie cu mult depasita. Farrah urmeaza sa apara in fata unui judecator pentru stabilirea pedepsei sale, iar pana atunci isi petrece timpul intr-un centru de corectie destinat celor care savarsesc infractiuni minore.

Scrie un comentariu