News Video

Comeback de exceptie pentru trupa Destiny’s Child la Super Bowl! Vezi aici show-ul incendiar al lui Beyonce!

Scris de Christian Stan

Dupa ce a facut play-back pe Imnul National al Statelor Unite la inaugurarea Presedintelui Obama, Beyonce si-a luat revansa cu prilejul finale Super Bowl, demonstrand ca este o artista complexa, cu aptitudini vocale deosebite. Show-ul lui Beyonce de la Super Bowl a fost unul exploziv, a inclus cele mai cunoscute hituri ale sale, iar spre final Michelle Williams si Kelly Rowland au insotit-o pe scena, ca pe vremuri in Destiny’s Child.

destiny=s-child
beyonce-2

Finala Super Bowl este unul dintre cele mai urmarite si populare evenimente sportive din lume, fiind urmarit de peste 110 milioane de telespectatori in Statele Unite. La nivel  global in jur de 1 milliard de persoane urmaresc finala Super Bowl.

beyonce-3

De mai bine de 30 de ani, intre cele doua reprize de fotbal american, organizatorii show-ului invita nume sonore care intretin publicul cu un recital cu totul special, iar printre cei care au cantat la Super Bowl de-a lungul anilor s-au numarat Michael Jackson, Madonna, Diana Ross, James Brown, Gloria Estefan, Toni Braxton, Christina Aguilera, Enrique Iglesias.

beyonce-superbowl

Editia cu numarul 47 a prilejuit tuturor o prestatie memorabila din partea lui Beyonce, care a incantat audienta cu 13 minute de show energic si efecte speciale memorabile.

beyonce-4

Beyonce a demonstrat ca este un artist complex, care sustine un recital live fara probleme, iar recitalul ei a inclus piese precum „Love on Top”, „Crazy in Love”, „End of Time” si „Baby Boy”. Spre mijlocul show-ului, Beyonce a refacut trupa Destiny’s Child, alaturi de Michelle Williams si Kelly Rowland.

beyonce-6

Prestatia Destiny’s Child a inceput cu „Bootylicious”, a continuat cu „Independent Woman”, inainte de a colabora impreuna la „Single Ladies”, hitul lui Beyonce.

Finalul insa i-a aparinut doar lui Beyonce, care a ramas singura pe scena si a cantat piesa „Halo”.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu