Stiri Interne

Despre ce va fi emisiunea Andreei Marin de la TVR – VIDEO

Scris de Sorin Dutoiu

Andreea Marin revine in televiziune cu un nou proiect. Emisiunea Pretuieste Viata! va fi transmisa de TVR 1 in fiecare duminica seara si, in reluare, miercurea. Iata despre ce va fi vorba.

andreea-marin-pretuieste-viata-2

Despre ce va fi emisiunea Andreei Marin de la TVR

Andreea Marin revine in televiziune. Prima editie a emisiunii Pretuieste Viata!, in noul format, va fi transmisa de TVR 1 duminica seara, de la ora 17.00, urmand sa fie difuzata in reluare miercuri, de la ora 19. Astfel se va intampla in fiecare saptamana incepand cu data de 27 martie.

Pretuieste Viata! este un program de tip infotainment dedicat celor care isi doresc sa traiasca demn si frumos la orice varsta si sa descopere noutatile din domenii variate: sanatate, sport, nutritie, frumusete, relatii, familie, parenting, drepturi, dezvoltare personala, moda, cercetare, responsabilitate sociala, design interior.

andreea-marin-pretuieste-viata-3

Publicul va cunoaste oameni-model si povestile lor de urmat si va descoperi initiative laudabile ale unor oameni sau organizatii (ONG) care isi depasesc indatoririle si pun in practica idei care ii ajuta pe semenii lor sa-si educe si disciplineze viata (in cadrul rubricii Pilula specialistului).

andreea-marin-pretuieste-viata-4

„Emisiunea Pretuieste viata! pune accentul pe ceea ce poate determina schimbarea ta in bine pe termen lung, intr-un mod care sa ajunga direct la tine, la mintea si sufletul tau, la zambetul si forul tau interior de energie pozitiva”, declara Andreea Marin.

andreea-marin-pretuieste-viata-5

Emisiunea este diferita de tot ceea ce formatul Pretuieste viata era in 2013. „Inainte faceam programe ample si ca locatie, si cu un public de sute de oameni in sala. De data aceasta, e un program dedicat in principal femeilor, acelora care cred ca schimbarea poate fi facuta oricand. In cazul meu, schimbarea a fost la 40 de ani. Vorbesc de schimbarea pe toate planurile, minte, trup si suflet”, adauga vedeta.

Pretuiteste Viata! va putea fi urmarita si online, pe www.tvrplus.ro.

 

Scrie un comentariu