Stiri externe Video

Despăgubiri de 200 de milioane de dolari pentru bătaia lui Will Smith de la Oscar. Cine spune asta!

Scris de Ana Kozma

Jim Carrey spune că ar fi reacționat total diferit de cum a făcut-o Chris Rock dacă el ar fi fost acela pălmuit de Will Smith pe scena Premiilor Oscar. Mai exact, ar fi cerut despăgubiri de 200 de milioane de dolari!

Despăgubiri de 200 de milioane de dolari pentru bătaia lui Will Smith de la Oscar. Cine spune asta!

Pumnul pe care Will Smith i l-a dat pe scena Premiilor Oscar lui Chris Rock a făcut înconjurul lumii. Întrebat cum ar fi reacționat dacă ar fi fost în locul lui Chris Rock, Jim Carrey a fost categoric. Actorul de comedie spune că ar fi intentat imediat proces contra lui Will Smith. Cât ar fi cerut drept despăgubiri? 200 de milioane de dolari!

„Aș fi anunțat în această dimineață că îl dau în judecată pe Will pentru 200 de milioane de dolari. Acel videoclip va rămâne acolo pentru totdeauna. Va fi omniprezent. O insultă care nu dispare peste noapte!”, a declarat Jim Carrey.

Actorul a mai spus că a fost îngrozit de reacția aparent pozitivă a publicului la gestul lui Smith. El este de părere că Will ar fi putut avea o cu totul altă reacție în momentul în care a simțit că soția lui este jignită.

„Dacă vrei să țipi din public, să îți exprimi dezacordul, sau să scrii ceva pe Twitter, poți să o faci liniștit. Nu au dreptul să urci pe scenă și să dai cuiva un pumn în față pentru niște cuvinte”, a adăugat el.

Se pare că lui Will Smith i s-a cerut să părăsească gala Premiilor Oscar după bătaie, dar actorul a refuzat.

„Domnului Smith i s-a cerut să părăsească ceremonia și a refuzat, dar recunoaștem, de asemenea, că am fi putut gestiona situația diferit”, a spus Academia într-o declarație oficială. De asemenea, tot Academia a cerut public scuze lui Chris Rock, nominalizaților, invitaților și tuturor telespectatorilor care au asistat fără voie la această scenă de violență.

În prezent, Will Smith este cercetat disciplinar și urmează a se lua o decizie cu privire la o posibilă pedeapsă.

Will Smith pierde Oscarul câștigat după ce l-a bătut pe Chris Rock?

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Will Smith (@willsmith)

Scrie un comentariu