Stiri externe

Designerul român Nelly Năstase lansează expoziție la New York

Scris de Ana Kozma

Designerul român Nelly Năstase lansează, la Galeria Iken din New York, noua sa colecție de picturi intitulată VIBRANT 2020. Lucrările reflectă schimbările prin care întreaga lume a trecut anul acesta, în contextul pandemiei.

Designerul român Nelly Năstase lansează expoziție la New York

Designerul Nelly Năstase își lansează la New York noua colecție de picturi, intulată VIBRANT 2020. Lansarea va avea loc pe 1 și 2 decembrie la Galeria Iken din New York. În Europa, Nelly Năstase este reprezentată de către galeria românească „Renaissance Art Gallery”.

În colecție se regăsește și o compozție ce poartă denumirea „Cu mască sau fără mască”, în care sunt reprezentați Donald Trump și Joe Biden.

VIBRANT 2020 reflectă schimbările prin care a trebuit să trecem din cauza pandemiei globale.

2 dintre lucrări (New Society & Deranged Society) din cele 16 opere de artă din VIBRANT 2020 au fost începute de Nelly în 2019 și, deși nu avea nicio idee despre cum va arăta viitorul în timpul pandemiei COVID, ea a avut o premoniție și a reprezentat-o în aceste 2 picturi. Lumea în care trăim acum, o lume în care oamenii trăiesc izolați unul de celălalt, o lume a haosului și o lume în care societatea s-a transformat din cauza virusului.

Nelly Nastase este un artist român care realizează atât lucrări abstracte, cât și în stilul pop art. Uneori chiar le combină în mod unic pe ambele într-o singură formă de artă. A studiat arta la Viena, sub îndrumarea lui Daniel Friedmann-Fuchs, un cunoscut pictor dintr-o familie de artiști celebri.

Designerul Nelly Nastase a slabit 4 kilograme in 12 zile cu dieta Gianluca Mech

Scrie un comentariu