Style Radar

Designerul japonez care a uimit americanii la New York Fashion Week

Scris de Sorin Dutoiu

La New York nu doar casele de moda prestigioase au impresionat placut, ci si debutantii. Este cazul acestui designer japonez care a uimit pe toata lumea cu creatiile sale.

Designerul japonez care a uimit americanii la New York Fashion Week

New York Fashion Week se afla in plina desfasurare. Nu doar casele de moda prestigioase au reusit sa impresioneze placut publicul, ci si designerii debutanti.

Este si cazul japonezului Tomo Koizumi, cel care a adus pe podium o colectie care a impresionat pe toata lumea, colectie prezentata de modele cunoscute precum Gwendoline Christie, EmRata, Bella Hadid, Rowan Blanchard, Emily Ratajkowski, Joan Smalls sau Karen Elso.

Cei prezenti la show nu au stiut la ce sa se astepte, in conditiile in care nu stiau mai nimic despre acest designer aflat la debutul carierei sale internationale. Si, surpriza, au fost extrem de impresionati de creativitatea sa. 

Rochiile sale dramatice, multicolore, au completat un show perfect expus in postarile de pe Instagram. 

Designerul Tomo Koizumi a fost descoperit de stilistul Katie Grand pe Instagram si l-a invitat sa prezinte la saptamana modei de la New York.

In mod surprinzator, Koizumi nu are studii solide la activ. S-a autoeducat in industria muzicii si lucreaza in Tokyo intr-o echipa foarte restransa, avand doar un singur asistent. 

 

Cele mai admirate haine prezentate la New York Fashion Week

 

Despre autor

Sorin Dutoiu

Scrie un comentariu