News

Designerul Alexandru Ciucu, invitat la discursul Regelui Mihai in Parlament

Scris de Sorin Dutoiu

Alexandru Ciucu a fost onorat sa primeasca invitatia de a participa la unul din momentele de seama ale acestui an: discursul Regelui Mihai in Parlamentul Romaniei. Majestatea Sa va lua cuvantul marti dimineata, in plenul Camerelor reunite, cu ocazia implinirii varstei de 90 de ani.

La acest eveniment special iau parte apropiatii familiei regale, printre care si designerul Alexandru Ciucu. In calitate de furnizor oficial al Casei Regale a Romaniei, Ciucu a primit invitatia recomandata de Regele Mihai si aprobata de Parlamentul Romaniei.

„Consider un mare privilegiu oportunitatea de a putea fi prezent la desfasurarea unui eveniment istoric de talia celui din 25 octombrie 2011 aceasta zi avand o tripla conotatie: Majestatea Sa Regele Mihai implineste 90 de ani, ia pentru prima data cuvantul in fata parlamentului in calitate de rege, si tot pe 25 octombrie este si ziua Armatei Romane”, declara Ciucu.

In seara aceleiasi zile Alexandru Ciucu va fi prezent la concertul aniversar al Regelui Mihai ce se va tine la Opera Romana.

Pentru ziua de nastere a Majestatii Sale, Alexandru Ciucu a pregatit un cadou special pe care il va trimite Familiei Regale in cursul acestei zile.

Alexandru Ciucu este de altfel, o prezenta obisnuita in cadrul evenimentelor la care participa membrii familiei regale.

La celebra nunta a Printului Albert de Monaco designerul, detinatorul singurului atelier de costume masculine Premium din Romania, i-a realizat Principelui Radu cate o tinuta eleganta pentru fiecare eveniment inclus in suita de momente speciale ale nuntii regale.

Toate creatiile au fost in intregime create si executate in Atelierul de Inalta Croitorie Alexandru Ciucu intocmai dupa rigorile impuse de participarea la o astfel de ceremonie.

Despre autor

Sorin Dutoiu

Celebrity adviser & publicist, PR & events strategist www.ADPMPR.ro, smart acquisition influencer.
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu