News Stiri Interne Style Radar

Descopera orasul COLOURS OF MY LIFE

Scris de Christian Stan

Dupa lansarea brandului de genti si accesorii din piele imprimata COLOURS OF MY LIFE, in octombrie 2015, Anca si Cristian Stefanescu, fondatorii acestuia, s-au gandit cum sa ofere pretioaselor obiecte un spatiu care sa le insufleteasca pana in clipa in care vor ajunge in garderoba cumparatoarelor.

colours-of-my-life-12

Brandul COLOURS OF MY LIFE a fost lansat in 0ctombrie 2015 si a crescut in jurul graficilor semnate de Anca Stefanescu. Culorile sunt cele care definesc cel mai bine universul artistei, dand o viata noua, exuberanta si incarcata de poveste formelor inspirate din natura. Fragmente din aceste grafici sunt imprimate pe genti din piele, centuri, coperte de agenda, portofele, huse de telefon si tricouri, iar in curand brandul isi va extinde portofoliul cu o colectie de tablouri.

colours-of-my-life-bag-designer-handbag-shoulder-bag-letaher-pouch-crossbody-accessories-limited-edition-24

Magazinul online, www.coloursofmylife.co.uk, a fost transformat acum intr-un oras in miniatura. Un oras al gentilor, un loc in care femeia contemporana isi poate recunoaste dilemele vestimentare, nevoile, capriciile, placerile, obiceiurile si aspiratiile. Cea care o insoteste intotdeauna in periplul sau zilnic sau in calatoriile sale este geanta. Accesoriu pe care il veti regasi in situatii, locuri si tinute diferite, familiare sau inspirationale, de la birou pana la sala de sport ori la plaja.

colours-of-my-life-bag-handbag-shoulder-bag-crossbody-accessories-limited-edition-designer-21

Totul se intampla pe Blogul COLOURS OF MY LIFE, pe pargina de Facebook COLOURS OF MY LIFE si pe Instagram COLOURS OF MY LIFE. Zilnic, puteti vedea pe unde se plimba gentile si in ce tinute le-ar placea sa fie purtate, urmarind cateva dintre tagurile sub care posteaza brandul: #printsandthecity, #cityofbags, #coloursofmylife, #wonderbags.

Gentile, centurile si copertile de agenda COLOURS OF MY LIFE sunt realizate din piele de cea mai buna calitate importata din Italia.

colours-of-my-life-bag-handbag-shoulder-bag-crossbody-accessories-limited-edition-designer-4

Mare parte din procesul tehnologic este handmade, realizat in ateliere mici, sub atenta observatie a Ancai si a lui Cristian Stefanescu. Printul este realizat cu pigmenti non alergenici, iar tehnologia de printare de ultima ora garanteaza atat calitatea imprimeului si vitalitatea culorilor cat si durabilitatea acestora. Muchiile gentilor sunt pictate manual, fermoarele sunt YKK, iar accesoriile – cataramele si incuietorile – sunt de calitate premium, din bronz, nichel si zinc.

Produsele COLOURS OF MY LIFE sunt disponibile si in magazinul online www.molecule-f.com si in concept store-ul Molecule F din Promenada.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu