Stiri Interne

Depresia prin care a trecut Andreea Raicu

Scris de Alexandru Manea

Andreea Raicu a marturisit ca a traversat o perioada de depresie adanca, inainte sa isi regaseasca echilibrul interior si sa ajunga sa tina seminarii despre cum sa traiesti frumos. Iata prin ce chinuri spune vedeta ca a trecut.

andreea-raicu-depresie

Andreea Raicu a marturisit ca a traversat o depresie puternica in urma cu cativa ani. Dupa o cariera de 15 ani in lumea televiziunii, timp in care si-a creat o imagine “perfecta” in ochii publicului, vedeta ajunsese sa fie nemultumita de modul in care evoluase viata ei personala.

Dincolo de succesul de care se bucura in viata profesionala, Andreea spune ca se simtea rau pe interior si ajunsese sa nu isi mai doreasca sa faca nimic, nici chiar sa se mai dea jos din pat dimineata, cand se trezea.

andreea-raicu

Imaginea impecabila afisata de Andreeea Raicu in urma cu cativa ani

“Am avut foarte multe dimineti in care nu voiam sa ma dau jos din pat si in care chiar nu m-am dat jos din pat. Inventam tot felul de scuze ca sunt foarte ocupata pentru ca pur si simplu nu mai voiam nimic. Ma simteam foarte rau, eram lipsita de orice fel de dorinta de a face orice. Imi doream sa dispar. Sa nu mai exist pe acest pamant, sa nu mai simt toata durerea”, a povestit Andreea Raicu in cadrul unei conferinte.

andreea-raicu-seminar

Vedeta a gasit echilibrul si bucuria de a trai dupa ce si-ar rearanjat prioritatile in viata, a citit carti de autocunoastere, a invatat sa mediteze si a invatat chiar de la diversi guru din India, in calatoriile pe care le-a facut in indepartata tara asiatica.

Scrie un comentariu