News

Denise Richards raspunde acuzatiilor care i-au fost aduse de presa!

Scris de Administrator

In ultimele saptamani, presa internationala a publicat o serie de fotografii ce o infatiseaza pe frumoasa Denise Richards extrem de slaba, asemanand-o cu „un schelet ambulant”. Actrita a raspuns tuturor acuzattilor, prin intermediul unor declaratii pe care le-a facut cu ocazia Radio Disney Music Awards.

denise-richards-skinny

Odinioara una dintre cele mai HOT actrite de la Hollywood, imaginea pe care Denise Richards o afiseaza in prezent este departe de a fi cea a unei bombe sexy.

Fosta Bond Girl este acum de nerecunoscut. Aceasta a slabit foarte mult in ultima vreme si arata asemeni unui schelet ambulant.

Totusi, Denise a tinut sa raspunda tuturor acuzatiilor pe care presa i le-a adus in ultima vreme, prin intermediul unor declaratii pe care le-a facut cu ocazia Radio Disney Music Awards, eveniment ce a avut loc weekend-ul acesta in Los Angeles.

„Nu stiu de ce toata lumea se agita atat de mult pe subiectul asta in ultima vreme. Am un stil de viata foarte sanatos si sunt extrem de ocupata”, si-a inceput pledoaria fosta sotie a lui Charlie Sheen.

denise-richards-skinny1

„Ceea ce ma deranjeaza este ca am trei fiice si sunt un adevarat promotor al ideii de sanatate si fitness. Cu moderatie, mancam inghetata mai mereu. Spre exemplu, am mancat branza pe gratar chiar inainte de a veni aici”, a adaugat ea.

Mai mult decat tata, cu ocazia petrecerii de lansare a „Carbon Audio”, Denise Richards a marturisit ca fetitele ei mananca sanatos fiindca asa isi doresc ele.

„Sam, Lola si Eloise adora sa consume legume crude cu dressing. Este felul lor de mancare preferat. Le place sa ajute in bucatarie si sa faca salata fiindca li se pare amuzant sa taie legumele si sa spele salata”, a declarat Denise Richards anul trecut.

Scrie un comentariu