News

Denisa Bambi s-a casatorit in Las Vegas: “Ma simt bine maritata!”

Scris de Sorin Dutoiu

Denisa Tanase, jumatatea bruneta a trupei Bambi, spune ca s-a obisnuit cu statutul de femeie maritata. Cantareata s-a casatorit fulger in Las Vegas cu un barbat pe care a ales sa nu il arate publicului.

Dupa un periplu de trei luni in Statele Unite, cele doua surori din trupa Bambi s-au intors pe plaiuri mioritice nu doar cu amintiri nepieritoare, ci si, in cazul Denisei, cu un nou statut – cel de femeie casatorita.

Bruneta i-a spus un “DA” sau un “YES, I DO” apasat iubitului sau, doctorul Cornel Brotac, in decorul de vis al unei capele cochete din „orasul pacatelor”, Las Vegas.

„Da, m-a casatorit in Las Vegas si ma simt bine maritata”, a marturisit Denisa reporterului “ Povestirilor de noapte”.

Denisa Tanase s-a reprofilat in ultima vreme prezentand moda pe podiumurile din cluburile de noapte. Nu a parasit insa trupa Bambi, cantand alaturi de sora ei intr-un recent turneu in Statele Unite ale Americii.

Peste Ocean s-a maritat de altfel, in graba si in secret, cu un medic ortoped, pe nume Cornel Brotac. Cei doi si-au unit destinele intr-o capela din Las Vegas, dupa care, au plecat in luna de miere, in Cancun.

„Nici macar noi nu am stiut ca se casatoresc. A fost ceva spontan. Eu m-am intors in tara, iar ei au ramas acolo, in luna de miere, la un superb hotel din Cancun (Mexic). Denisa a stat la noi acasa inainte ca noi sa plecam in turneu in America si ei urmeaza sa se mute impreuna abia acum, cand se intorc”, a declarat atunci Raluca.

Scrie un comentariu