News

Exclusiv! Denisa (Bambi): „Intr-o relatie nu as ierta infidelitatea si agresiunea fizica”

Scris de Alexandru Manea

Fetele de la Bambi i-au acordat un interviu lui Christian Stan pentru editia de maine seara a emisiunii „D-Paparazzi” de la Kanal D, care se va difuza de la ora 19:45. Cele doua artiste vorbesc despre relatii si casatorie si despre lucrurile pe care nu le-ar ierta niciodata de la un barbat.

Denisa si Raluca de la Bambi vin la „D-Paparazzi”, maine seara, de la ora 19:45, cu detalii picante despre barbati, relatie si casatorie.

Ramasa fara iubit, Raluca declara ca inca nu inceteaza sa mai spere ca-l va intalni pe Fat Frumos. „Initial voiam sa fie blond, brunet, inalt sau slab. Acum nu mai conteaza asta. Trebuie sa fie om pe interior, sa fie intelegator pentru ca meseria mea este una aparte. Cer prea multe?”, se intreaba jumatatea roscata a trupei Bambi.

„La un barbat apreciez cel mai sinceritatea si fidelitatea. Cu barbatii infideli nu stiu ce ne facem? Ii punem la colt… Am auzit ca sunt destui, insa eu nu am descoperit pana acum sa fiu inselata”, continua Raluca.

„Eu nu as putea ierta niciodata infidelitatea intr-o relatie… Infidelitatea si agresiunea fizica. Atunci cand intervine o a treia persoana cred ca nu iti mai respecti partenerul de viata”, declara Denisa de la Bambi.

Interviul va fi difuzat in editia de maine seara a emisiunii „D-Paparazzi” de la Kanal D, incepand cu ora 19:45.

Scrie un comentariu