Style Radar

Denim eco-freindly! Cum sa il porti in aceasta primavara

Scris de Administrator

“Inapoi la natura” este conceptul campaniei de primavara-vara 2014 al brand-ului AG Adriano Goldschmied, care juxtapune materiale usoare cu aspect aerat si diafan, denimului vintage.

jeansi-eco

Campania pune accent pe nuante de pamant, culorile evoca tranzitia soarelui de la amurg la asfintit cu tuse umbrite, pasteluri moi si tonuri neutre, scaldate in soare! Imprimeuri cu papadii, pene si cuiburi abstracte de pasari sunt motivele cheie ale acestei colectii care pune accent pe suprapuneri, pe luxul discret si accesibil.

jeansi-eco1

Jeansii Absolute Legging sunt combinati cu tricouri moi (Luminous Tank) si cardigane in tonuri de nisipiu si roz pal, conturand siluete longiline. Jeansii scurti, Cocktail Zip sunt mixati cu camasi din denim, Breeze Colette Shirt, pentru un aspect tineresc.

Pantalonii jeans Drew cu model boyfriend sunt mixati cu piese basic, de zi cu zi, precum Cumulus Cardi Dress sau Swirl Cardigan pentru a obtinute tinute fresh. Fermoarele ofera accente moderne rochiilor fluide, care au fost combinate cu pantalonii skinny ai sezonului, the Taxi Zip, propusi de AG Adriano Goldschmied.

jeansi-eco2

Chic, sofisticat si clasic, acest brand pune accent pe denimul de calitate, cu scopul de a crea modele unice si inovative care sa nu isi piarda insa acel aspect vintage, autentic.

Fondat in anul 2000, printr-un parteneriat intre gurul denim-ului, Adriano Goldschmied (cel care a creat Diesel si Replay), si compania Koos manufacturing, reprezentata de Yul Ku, un pionier in acest domeniu, jeansii AG Adriano Goldschmied au devenit intr-un timp foarte scurt sinonimi cu calitatea ireprosabila si design-ul exceptional.

jeansi-eco3

Spre deosebire de alte brand-uri de jeansi, AG Adriano Goldschmied este un brand 100% american. Nici nu este de mirare ca este purtat de numeroase vedete de la Hollywood, precum Olivia Palermo, Cara Delevingne, Scarlett Johansson, Alessandra Ambrosio, Chris Hemworth, Amanda Seyfried,Amy Adams, Zoe Saldana, Jessica Chastain, January Jones, Ben Affleck.

Mai putin consum de apa, mai putin consum de energie, mai putine chimicale”, este dezideratul brand-ului de jeansi AG Adriano Goldschmied. Printr-o tehnologie care are la baza ozonul, compania produce jeansi prietenosi cu mediul. Ozonul este unul dintre cele mai puternice dezinfectante care poate fi folosit la purificarea mancarii si a apei. Mai nou, acest element chimic s-a dovedit a fi foarte util in industria denim-ului. Tehnologia pe baza de ozon este folosita in procesul de finisare al tesaturii din denim.

jeansi-eco4

In mod normal, jeansii sunt spalati in mari cantitati de apa pentru a se elimina excesul de cerneala si chimicale folosite in vopsirea tesaturii. Cand un material din denim este “ozonizat” , consumul de apa, de energie si de chimicale este drastic redus, cu pina la 25% pe an. In plus, brand-ul AG Adriano Goldschmied, prin organizatia non-guvernamentala Water contribuie la furnizarea de apa curate si sigura oamenilor din tarile in curs de dezvoltare!

jeansi-eco5

Disponibili in magazinul Sport/Couture din Baneasa Shopping City, jeansii Adriano Goldschmied folosesc fibre “eco-concious” care sunt prietenoase cu mediul si nu te imbolnavesc. S-a dovedit stiintific ca oamenii sunt foarte sensibili la hainele, pe care le poarta. Acestea contribuie la dezvoltarea bolilor de piele, cat si la nivelul general de toxicitate. Asa ca, ar fi mai bine sa le eviti!

Scrie un comentariu