2 Principale Stiri externe

La 51 de ani, arata minunat si iubeste din nou dupa un divort cu scandal!

Scris de Administrator

Inceputul lui 2014 pare ca va fi unul foarte bun pentru Demi Moore, dupa o lunga perioada in care aceasta s-a confruntat cu o grava depresie cauzata de despartirea de fostul ei sot, Ashton Kutcher. Acum insa pare ca si-a gasit fericirea in bratele unui tanar misterios care le-a insotit pe ea si fiica ei, Rumer Willis, intr-o vacanta in Mexic.

demi-moore-nou-iubit

Se pare ca anul 2014 va fi unul cat se poate de bun pentru Demi Moore. Actrita are inca un trup de invidiat, iar acum, dupa finalizarea divortului de Ashton Kutcher, este fericita in bratele altui barbat.

demi-moore-nou-iubit-1 demi-moore-nou-iubit-2

Si evident, Demi (51 de ani), are o afinitate pentru barbatii mai tineri, pentru ca noul ei iubit nu pare a avea nicio zi peste 30 de ani. Cu un look rebel si tatuaje, tanarul parea extrem de indragostit de frumoasa actrita.

demi-moore-nou-iubit-3

In timpul vacantei petrecute in Mexic, cei doi pareau ca se simt foarte bine unul in compania celuilalt. Au glumit, au ras, s-au sarutat si au schimbat priviri patrunzatoare.

demi-moore-nou-iubit-4

Demi Moore arata absolut senzational intr-un costum de baie simplu de culoare neagra, iar silueta ei perfecta nu a avut nevoie de alte artificii pentru a fi pusa in valoare.

demi-moore-nou-iubit-5 demi-moore-nou-iubit-6

Demi si iubitul ei nu au fost singuri in aceasta vacanta, ci insotiti de fiica actritei, Rumer Willis si iubitul acesteia, Jayson Blair.

demi-moore-nou-iubit-8

Despre cele doua s-a scris ca au incercat in ultima vreme sa-si reconstruiasca relatia, avand in vedere ca Rumer ar fi refuzat sa mai vorbeasca cu mama ei dupa despartirea de Ashton. Asta deoarece Demi Moore a avut atunci un comportament neadecvat – petrecea fara oprire si devenise extrem de greu de suportat.

demi-moore-nou-iubit-7

Dupa despartirea de Ashton Kutcher, despre ea s-a spus ca ar fi avut relatii cu mai multi barbati, printre care Peter Morton, Harry Morton, Will Haningan sau Vito Schnabel.

Scrie un comentariu