Stiri externe

Demi Moore are o sosie romanca la Hollywood

Scris de Alexandru Manea

Demi Moore are o sosie romanca la Hollywood. Iata cine este tanara din Ploiesti care seamana izbitor cu actrita din America si ce anume face ea la Los Angeles.

Demi Moore are o sosie romanca la Hollywood (romanca Diana, in stanga)

Demi Moore are o sosie romanca la Hollywood. Este vorba de Diana Busuioc, o tanara nascuta in Ploiesti, care lucreaza de multi ani in Los Angeles in industria filmului.

Conform Libertatea, Diana a plecat din Romania dupa ce i s-a spus ca nu prea are sanse sa devina faimoasa in industria filmului si a pornit de jos in America pentru a-si indeplini visul. A lucrat intr-un restaurant frecventat de mari vedete de la Hollyood, pentru ca apoi sa se remarce in industria de acolo. A intrat in cercuri inalte, si-a ales numele de scena Diana Angelson, si este des comparata cu Demi Moore, gratie asemanarii fizice cu celebra actrita.

Demi Moore

A realizat recent un film despre comunitatea armeneasca, intitulat “Armenia, my love”.

Diana Busuioc si-a ales numele de scena Diana Angelson

Am luat o bursă la „Stella Adler Academy of Acting” în Los Angeles, una dintre cele mai renumite şcoli de actorie din lume. Întâi am făcut UNATC-ul în Bucureşti, unde aveam un curs numit „Stella Adler”. Era un vis de neatins să ajung chiar aici”, a declarat Diana pentru Telegrama.ro.


In ultimii 10 ani a obtinut roluri in productii de cinema/TV/teatru cunoscute precum „Amen”, „Ghost Rider”, „Caravaggio”; „The Bo-Bo and the Skippy show”, „CSI”, „Grey’s Anatomy”; „King Lear” (Goneril), „Uncle Vanya” (Masha), „The Seagull” (Nina), „365 Days 365 Plays”, „The Goat”.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu