Stiri externe

Demi Lovato s-a logodit! Cine este viitorul soț

Scris de Ana Kozma

Demi Lovato și Max Ehrich și-au recunoscut public relația în urmă cu doar 2 luni, într-un videoclip al lui Justin Bieber și Ariana Grande. Iar iubirea dintre cei doi este atât de mare încât deja s-au logodit și fac planuri de nuntă!

Demi Lovato s-a logodit! Cine este viitorul soț

Demi Lovato se iubește cu Max Ehrich. Cei doi și-au recunoscut public relația în luna mai, într-un videoclip al lui Justin Bieber și Ariana Grande. În vreme ce pe unii perioada izolării i-a adus la despărțire, pe Demi și Max pare că i-a apropiat și mai mult.

Așa se face că Demi Lovato a primit deja inelul de logodnă și face planuri de nuntă alături de bărbatul iubit. Însăși celebra artistă a făcut anunțul logodnei pe rețelele de socializare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Demi Lovato (@ddlovato) pe

Demi a fost cerută de soție în Malibu, California. Poartă acum pe deget un superb inel cu diamante, creație a bijutierului Peter Marco.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Best night of my life… still soaking it all up.. I love you baby @maxehrich 💍

O postare distribuită de Demi Lovato (@ddlovato) pe

„Mi-am dat seama că te iubesc din prima clipă în care te-am cunoscut. Din fericire, şi tu ai simţit la fel. Nu m-am simţit niciodată iubită în acest fel, necondiţionat, cu defecte, cu tot”, a scris Demi Lovato pe social media.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

it’s a forever kind of thing 💘💍♾

O postare distribuită de MaxEhrich (@maxehrich) pe

Max Ehrich are 29 de ani și este cunoscut pentru rolul său din serialul „Tânăr și Neliniștit”.

El este noul iubit al lui Demi Lovato

Scrie un comentariu