Stiri externe Video

Demi Lovato, confesiuni pe YouTube: despre viol, heroină și bipolaritate

Scris de Ana Kozma

În cadrul documentarului Demi Lovato: Dancing with the Devil, care urmează a fi lansat pe YouTube, celebra artistă face confesiuni cutremurătoare despre viol, heroină și biploaritate. Iată ce spune!

Demi Lovato, confesiuni pe YouTube: despre viol, heroină și bipolaritate

Demi Lovato lansează luna aceasta, pe YouTube, documentarul Demi Lovato: Dancing with the Devil, în cadrul căreia face o serie de declarații care cu siguranță vor șoca audiența.

Viol

Artista a vorbit deschis despe faptul că a fost abuzată sexual în adolescență. Ea mărturisește că prima ei experiență sexuală a fost, de fapt, un viol.

„M-am chinuit ani de zile. Mi-a fost extrem de greu să cataloghez în mintea mea acea experiență drept viol. Eram împreună, dar eu i-am spus că nu vreau să mergem mai departe. I-am spus că sunt virgină și nu vreau să îmi pierd astfel virginitatea. Nu i-a păsat însă. Am ținut în mine și m-am învinovățit ani de-a rândul că am ajuns în acea situație. Că am ajuns în cameră cu el”, a povestit Demi Lovato.

La vremea aceea, Demi era vedetă Dsiney Channel și lumea știa despre ea că e virgină. Experiența violului a declanșat o serie de probleme grave de sănătate.

„Nu am avut parte de o primă oară romantică cu nimeni. Nu a fost pentru mine, iar asta era îngrozitor. Îl vedeam pe acel om tot timpul, astfel că am încercat să fac altfel față. Am încetat să mai mănânc. Sau mâncam și apoi vomitam. Mi s-a declanșat bulimia, iar lucrurile au ajuns până în punctul în care începusem să vomit sânge”, a adăugat ea.

Dependența de heroină

Tot pe YouTube, Demi Lovato vorbește despre supradoza din 2018, experiență care aproape că i-a adus moartea. A fost însă găsită la timp și dusă la spital. Medicii i-au spus că în maxim 5-10 minute ar fi survenit decesul. Mai târziu, Lovato a aflat că pastilele pe care le luase în acea noapte conțineau fentanil, o substanță extrem de periculoasă despre care se spune că este de 50 până la 100 de ori mai puternică decât morfina.

„Nu cred că oamenii realizează cât de rău a fost de fapt. Am avut 3 atacuri cerebrale, infarct și am rămas cu leziuni pe creier. Nu mai pot să conduc, iar vederea mea este foarte afectată. Uneori, vreau să îmi pun un pahar de apă și torn de fapt pe masă. Am avut și pneumonie, iar multe organe erau gata să cedeze”, spune Demi Lovato.

De parcă asta nu era de ajuns, artista a fost abuzată sexual în acea noapte. Traumă care are urmări adânci asupra psihicului ei.

„Aș vrea să spun că în acea noapte m-am atins de heroină pentru ultima oară. Nu e însă așa. În seara când am venit de la dezintoxicare l-am sunat pe dealerul meu. Cel care m-a violat în noaptea supradozei. Am vrut să rescriu acea noapte. Să se întâmple din nou, dar de data asta să fie alegerea mea. Plus că el mai avea ceva ce îmi doream cu ardoare: droguri. Așa că ne-am drogat”, a adăugat vedeta.

În prezent, spune că merge pe principiul moderației. Nu mai ia droguri puternice, dar fumează din când în când iarbă.

Bipolaritate

Demi Lovato anunța în anul 2011 că a fost diagnosticată cu bipolaritate. Spune însă că este de părere că a primit atunci un diagnostic greșit.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Demi Lovato (@ddlovato)

„Mi s-a spus că probabil am fost diagnosticată greșit la 18 ani. Am recunoscut atunci public că sunt bipolară încercând cumva să găsesc o explicație pentru comportamentul meu. Nu am cerut o a doua părere medicală. Mulți doctori mi-au spus însă în ultimii ani că nu am suferit de bipolaritate. Eram pur și simplu imatură”, a dezvăluit Demi Lovato.

Demi Lovato, la un pas de moarte după supradoza de droguri din 2018! Cu ce sechele a rămas!

Scrie un comentariu