Stiri Interne

Delia va fi nasa duminica. Iata ce botez se anunta!

Scris de Alexandru Manea

Delia va fi nasa duminica. Artista o va boteza, alaturi de sotul ei, pe nepoata sa, Jessica, fiica surorii sale. Iata ce botez se anunta a avea loc.

Delia va fi nasa duminica. Iata ce botez se anunta!

Pana sa devina mama, fanii sai asteptand de ani de zile marea veste, Delia va fi mai intai mama spirituala. Alaturi de sotul ei, Razvan, artista o va boteza duminica pe nepoata ei, Jessica, fiica surorii sale, Oana. Evenimentul va avea loc duminica si sunt asteptati peste o suta de invitati. 

„Am avut noroc cu mamele noastre, a mea si a lui Razvan (sotul ei), care au stat cu batul pe mine. De la o masa la restaurant, am ajuns la o mini nunta. Avem niste nasi foarte ocupati si nu cred ca voi va imaginati ca Delia, care fuge de la un concert la altul, de la o emisiune la alta filmare si la probe de haine, are timp sa ajunga in oras sa cumpere lumanari… Eu m-am ocupat de tot. Am organizat botezul dupa dupa programul lor si aceasta a fost singura lor duminica libera. A doua zi, Delia si Razvan vor pleca undeva, cum pleaca ei. Nu vom avea baita de a doua zi, asa cum se obisnuieste”, a spus Oana Mihut la emisiunea „Rai, da buni”, la Antena Stars. 

De ce nu face Delia un copil

Delia s-a casatorit cu Razvan Munteanu in urma cu sase ani, insa pana acum nu au devenit parinti. Daca la inceput artista evita subiectul maternitatii sau spunea ca nu este pregatita sa devina mama, in ultima perioada au aparut informatii si declaratii ale apropiatilor sai cum ca solista isi doreste cu ardoare un copil, dar ca nu a reusit sa ramana pana acum insarcinata. 

🙈

A post shared by Delia (@delia) on

Scrie un comentariu