News

Delia e pusa pe sotii! Isi doreste ca sotul ei sa fie primul barbat din Romania care naste!

Scris de Administrator

Delia Matache s-a casatorit anul trecut cu afaceristul Razvan Munteanu. Are o cariera de succes, un mariaj fericit si recunoaste ca tot ce ii mai lipseste in momentul de fata este… un copil! Totusi, planurile pe care le are in ceea ce priveste cariera nu ii permit sa ramana momentan insarcinata.

delia

Delia Matache spune ca ea si sotul ei, Razvan, isi doresc un copil, cariera fiind cea care o impiedica acum sa ramana insarcinata.

Singura sansa ar fi ca Razvan sa fie cel… care poarta bebelusul in pantece!

Intr-o interventie in cadrul emisiunii „Drept la tinta” de la Kanal D, artista a lasat sa se inteleaga ca proiectele in care este implicata in momentul de fata nu ii permit sa aduca pe lume un copil.

delia-razvan

„Nu pot face un copil maine. Am un contract care nu-mi permite sa ma gandesc acum la asta. Imi doresc sa devin mama, dar nu acum. Deocamdata nu sunt disperata. In urmatoarele luni voi sta la o masa de jurati si nu cred ca e in regula. Ar fi destul de greu si stresant. Daca ar ramane Razvan insarcinat, ar fi senzatie! Daca sotul meu ar ramane insarcinat, ar fi ideal. E bun si tolerant si sunt sigura ca daca ar putea, s-ar sacrifica” , a glumit Delia.

Scrie un comentariu