Interviuri

Exclusiv! Delia, despre schimbarile de la „Te cunosc de undeva” si „scandalul” cu Andreea Balan

Scris de Administrator

Intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru ADPM, Delia a vorbit despre noua ei calitate de jurat in cadrul emisiunii „Te cunosc de undeva”, despre faptul ca acum o inlocuieste pe Andreea Balan la masa juriului, dar si despre asteptarile pe care le are de la concurentii-vedeta ale caror transformari va trebui sa le noteze.

delia-interviu

Delia face parte, alaturi de Pepe, Monica Anghel si Andrei Aradits, din noul juriu al emisiunii „Te cunosc de undeva”, asta dupa ce conducerea postului Antena 1 a hotarat ca a venit momentul pentru a face cateva schimbari la masa juriului, ocupata pana in acest sezon de Ozana Barabancea, Aurelian Temisan, Andreea Balan si Andrei Aradits.

S-a vorbit mult in presa autohtona despre aceste miscari, iar in vreme ce unii telespectatori au fost extrem de receptivi, altii raman inca sceptici, regretand inlocuirea celor trei jurati.

Mai mult decat atat, presa a speculat si existenta unui scandal intre Delia Matache si Andreea Balan, izbucnit atunci cand aceasta din urma ar fi declarat ca Delia nu va putea sub nicio forma sa evalueze la fel de bine ca ea capacitatea concurentilor de a pune in scena un show ca la carte.

Despre toate aceste „dedesubturi”, Delia a vorbit intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru ADPM.

juriu-te-cunosc-de-undeva

Te sperie gandul ca veti fi primiti cu reticenta de cei care regreta plecarea fostilor jurati Ozana Barabancea, Aurelian Temisan si Andreea Balan? Cum vei manageria situatia?

Nu cred ca voi fi primita cu reticenta. Aceasta schimbare nu a fost impusa de mine. A fost decizia celor de la Antena 1, iar eu am acceptat bucuroasa. Eu am tot respectul pentru Ozana, Aurelian si Andreea, iar ei stiu asta, am declarat acest lucru in nenumarate randuri.

andreea-balan-delia

Andreea Balan spune ca nu esti in masura sa jurizezi capacitatea concurentilor de a face show, asa cum o putea face ea. Cum comentezi acest lucru?

Andreea Balan nu spune asta. Stiu ca au aparut articole, dar m-a sunat si m-a asigurat ca nu a declarat nimic de genul, sa nu bag in seama. Mi-a urat succes, nu exista antipatii intre noi.

delia-interviu3

Ai trecut de la „X Factor” la „Te cunosc de undeva”. Este mai greu acum sa jurizezi pe cineva deja cunoscut?

Nu stiu daca este mai greu sau mai usor. Dar sigur e diferit si poate putin mai amuzant. Tin minte ca ma distram foarte mult cand am fost concurent, imi placea sa ma deghizez si sa incerc sa redau cat mai bine posibil personajele care imi cadeau 🙂

delia-interviu2

La ce anume vei fi atenta atunci cand vei evalua prestatiile concurentilor? Ce va conta cel mai mult?

Asta nu stiu inca. Mie imi place sa fiu atenta la tot ce se intampla, la toate detaliile. Chiar nu stiu.

delia-interviu1

De la cine ai cele mai mari asteptari?

Cu asa concurenti… nu pot face clasificari. Dupa cum am mai spus, in editia asta de „Te cunosc de undeva” s-au strans concurenti creme-de-la-creme!

Scrie un comentariu