Stiri Interne

Delia, foc si para a Cerbul de Aur ca nu a avut succes la fel de mare ca Loredana Groza?

Scris de Alexandru Manea

Delia a avut, se pare, o iesire nervoasa, la Cerbul de Aur, din cauza ca nu a fost la fel de bine primita de public precum Loredana Groza, cea care a sustinut un recital de neuitat cu o seara inainte. Iata ce spun sursele.

Delia, foc si para a Cerbul de Aur ca nu a avut succes la fel de mare ca Loredana Groza?

Cerbul de Aur a excelat anul acesta din toate punctele de vedere. De la productia grandioasa, la desfasurarea impecabila, la secunda, pana la calitatea recitalurilor din fiecare seara. Loredana Groza a oferit un concert memorabil in seara a doua de festival, recital care a fost extrem de bine primit de public.

Nu acelasi lucru a fost valabil seara urmatoare in cazul recitalului Deliei. Publicul a primit-o cu raceala pe artista si nu a reactionat mai deloc la piesele sale. Surse citate de WOWbiz.ro sustin ca Delia a rabufnit in culise din cauza acestui aspect, neacceptand ca rivala ei sa aiba un impact atat de mare.

„Era foarte suparata ca oamenii din Brasov au fost  mai reci si nu au aplaudat-o asa cum si-ar fi dorit, in conditiile in care a dat totul in spectacol. A parasit locul vociferand. Si-a revenit apoi si, dupa ce a privit lucrurile la cald, s-a relaxat”, au declarat sursele citate de WOWbiz.ro.

Inis Neziri din Albania a castigat Marele Trofeu Cerbul de Aur 2018

Scrie un comentariu