News

Delia Antal invata la Los Angeles cum sa faca bani din filme!

Scris de Administrator

Chiar daca a plecat intr-o vacanta de 10 zile peste Ocean, actrita si regizoarea a profitat de ocazie si a participat la cursul “Cum sa faci bani din filme”!

Actrita si regizoarea filmului “D’ORA”, Delia Antal, se afla de cateva zile in America, la Los Angeles.

Pasionata de film si actorie, Delia a nimerit numai bine in tara tuturor posibilitatilor, unde participa la Festivalul de Film din Los Angeles si la cursul “Cum sa faci bani din filme”, organizat de celebra producatoare si distribuitoare de filme Tanya York, pe care Delia Antal a avut ocazia s-o cunoasca recent, la  Cannes.

“Chiar daca am plecat intr-o vacanta la Los Angeles, nu am stare doar sa ma plimb si sa ma relaxez! Munca este cel mai important lucru pentru mine! Am profitat de ocazie si am mers in L.A. la cursul “Cum sa faci bani din filme”!, invitata fiind de Tanya York, pe care am cunoscut-o la Festivalul de Film de la Cannes.

Este foarte simplu sa creezi arta sau sa faci un film daca esti talentat. Problema principala o reprezinta banii, sa gasesti  investitori si mai apoi sa vinzi arta! Sa faci bani din filme, aici este cheia succesului!”, spune Delia Antal, care din acest motiv nu a lansat pana acum filmul ei de debut, “D’ORA”.

“Primul meu film, “D’ORA” este terminat de ceva timp si e gata sa fie distribuit in cinematografe, dar astept momentul potrivit! E posibil ca in aceasta toamna sa-l lansez in Romania si nu numai!”, a mai adaugat ea.

Se pare ca deja a invatat cateva trucuri pentru meseria ei in L.A., dar si la Cannes, acolo unde a avut ocazia sa participe la seminarul „Branding yourself and your projects” – „Cum sa iti promovezi proiectele si pe tine”, in urma caruia  a fost remarcata si abordata de  faimosul ziar Le Monde sa-si spuna povestea.

Dupa ce s-au cunoscut la Cannes, Delia si Tania York au descoperit ca au ceva in comun: pasiunea pentru arta si faptul ca pana la 30 de ani au devenit ambele milionare. Ce-i drept, Tanya York din filme, iar Delia Antal din economie, caci asta a facut pana la 28 de ani, investind toti banii in case si proprietati, atat in tara, cat si in strainatate.

In plus, Delia Antal are o casa de productie britanica, 28 Films, a produs filmul “D’ORA” care urmeaza sa apara si sa fie distribuit si in Bucuresti si a realizat un nou film la Cannes.

„Nu sunt bogata, nu am bani cash, am doar proprietati in care locuiesc eu sau familia mea! Nu aduc bani, dar reprezinta cea mai buna investitie! Sper ca filmele sa-mi aduca succes si implicit  bani, deocamdata invat cum se face acest lucru!”, a mai spus Delia Antal, intrebata cum a ajuns sa aiba conturile pline la 31 de ani.

Scrie un comentariu