Uncategorized

Delia a slabit si se defineste uimitor!

Scris de Alexandru Manea

Delia nu mai are probleme cu kilogramele in plus. Artista a slabit si se defineste uimitor. Calca astfel pe urmele Corinei si ale Ginei Pistol, care in prezent sunt aproape numai fibra si au patratele pe abdomen!

Delia nu a fost mai niciodata o persoana atletica or silfida, ci o tanara cu forme. Au fost dese cazurile cand carcotasii au criticat-o pentru faptul ca nu avea grija de silueta ei si ca afisa colacei in jurul abdomenului.

O buna bucata de vreme, artista nu a acordat atentie acestor critici, parand ca pentru ea altele erau prioritatile si nu un abomen lucrat la sala sau a scapa de kilogramele in plus.

Situatia s-a schimbat recent. Revenita din vacanta petrecuta in Asia, Delia si-a surprins fanii cu o fotografie in care isi expune abdomenul plat si bratele tonifiate, semn ca in ultima perioada a urmat un regim alimentar si a mers frecvent la sala. Fanii sai s-au impartit in doua categorii: unii apereciaza transformarea, in timp ce ceilalti sunt de parere ca artista arata mai bine cu formele generoase de pana acum.

Delia nu a dezvaluit secretul noii sale siluete, dar a mentionat la un moment dat ca face cardio la sala si ca inoata.

Corina si Gina Pistol au patratele pe abdomen

Transformari spectaculoase au avut si Corina si Gina Pistol. Cele doua vedete au in prezent trupul tonifiat, musculatura definita, iar pe abdomen se vad deja patratele. Pentru Corina, cel putin, transformarea este uimitoare, in conditiile in care nu a cochetat mai niciodata cu sportul.

Scrie un comentariu