News Stiri Interne Vedete

Delia a investit peste 200.000 de euro in doua concerte

Scris de Alexandru Manea

Delia pregateste doua spectacole cum nu s-au mai vazut in Romania. Organizatorii spectacolelor spun ca show-ul „Welcome to Deliria”, in care s-au investit peste 200.000 de euro, va fi o premiera pentru tara noastra.

Delia Sala Palatului

Delia pregateste doua spectacole inedite, in 3 si 4 aprilie, la Sala Palatului din Bucuresti. A fost o desfasurare de forte iesita din comun, spun organizatorii, iar cifrele demonstreaza acest lucru. 216 oameni lucreaza zi si noapte pentru a instala echipamentele care au fost transportate cu noua camioane. In plus, tehnologia si efectele sunt folosite pentru prima oara in Romania.

Delia în concert la Media Music Awards 2015

Biletele la „Welcome to Deliria” s-au vandut imediat. Anul trecut, Delia si-a impresionat fanii in momentul in care a „zburat” deasupra publicului. Acum, se anunta un spectacol si mai alert, care include multe acrobatii. Tocmai de aceea, Delia va profita de marele spectacol pentru a filma un nou videoclip.

delia_sala palatului

Peste 200.000 de euro s-au investit in total, sustine Codin Maticiuc, organizatorul spectacolului, bani care nu vor fi amortizati, in conditiile in care Sala Palatului nu poate primi mai mult de 5.000 de oameni. Biletele s-au vandut deja. Vor fi si fani mai norocosi. Pentru 300 de lei, atat cat a costat biletul VIP, vor avea parte de un tratament regesc: sampania si sushi la discretie. Iar dupa spectacol, vor fi invitati la petrecerea Deliei.

Scrie un comentariu