ADPM Coffee Break Evenimente Style Radar

Defilare pe apa la show-ul Saint Laurent de la Paris! VIDEO

Scris de Alexandru Manea

Ziua a doua a Saptamanii Modei de la Paris a adus un show de neuitat, prezentat de Saint Laurent, in cadrul caruia modelele au defilat literalmente pe apa in fata turnului Eiffel.

Defilare pe apa la show-ul Saint Laurent de la Paris

Dupa ce in prima zi a festivalului de moda Dior a oferit un show remarcabil in care a imbinat defilarea modelelor cu coregrafii de balet, in a doua zi a saptamanii modei de la Paris Saint Laurent a pus in scena o prezentare fabuloasa. Show-ul a avut loc in aer liber, in fata turnului Eiffel, modelele defiland pe apa.

Catwalkul a fost acoperit de un strat de apa de cativa centimentri, indeajuns de adanc pentru a oferi un efect vizual uimitor, dar, in acelasi timp, sa nu ude prea mult tinutele vestimentare.

Show-ul a fost urmarit din primul rand inclusiv de vedete de top precum Kate Moss, Cindy Crawford, Lindsay Lohan si Zoe Kravitz.

Au fost 95 de tinute prezentate.

Multi sunt de parere ca designerul casei, Antony Vaccarello, s-ar fi inspirat din fimul Crazy Rich Asians, unul din cele mai de succes din acest an, in care apare o mireasa mergand spre altar pe un podum acoperit de apa.

Balet la prezentarea noii colectii Dior. Un show remarcabil! VIDEO

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu