ADPM Coffee Break

Decizii neasteptate care au schimbat istoria la Hollywood!

Scris de Administrator

De la eventualitatea ca nu Kristen Stewart sa fie Bella din celebra serie “Twilight” si pana la Angelina Jolie, care era sa rateze, “la mustata”, rolul din “Mr & Mrs Smith”, care l-a adus pe Brad Pitt in viata ei, iata cateva povesti nestiute de la Hollywood.

decizii-casting

Poate parea greu de crezut, dar pana si cele mai mari vedete hollywoodiene participa la castinguri atunci cand isi doresc cu ardoare un rol. Unele primesc ceea ce-si doresc, in vreme ce altele au parte de esecuri, pierzand in favoarea altora rolul dorit. In alte cazuri, regizorii gandesc un rol avand in minte un actor sau o actrita, dar, in final, starul respectiv refuza propunerea de a juca in film.

Iata in continuare cateva filme care ar fi putut arata cu totul altfel decat le stim noi astazi!

decizii-casting1

Blake Lively si Mila Kunis (Black Swan)

Blake a fost una dintre multele actrite care au dorit sa joace impreuna cu Natalie Portman in filmul “Black Swan”, in rolul de balerina rea, insa culoarea inchisa a parului Milei Kunis, experienta ei in domeniul dansului si prietenia ce o leaga de Natalie au facut-o sa castige pana la urma rolul.

decizii-casting2

Halle Berry si Jennifer Lopez (Gigli)

Din pricina ca lucra la vremea aceea la filmul “X-Men 2”, fapt ce ii ocupa mai tot timpul, Halle Berry a fost nevoita sa renunte la rolul din pelicula “Gigli”, in care ea fusese distribuita initial. Atunci, Jennifer Lopez a intrat in scena, in urma acestui film nascandu-se unul dintre cuplurile “de aur” ale Hollywood-ului, format din J.Lo si Ben Affleck.

decizii-casting3

Jennifer Lawrence si Shailene Woodley (The Hunger Games)

Luand in calcul succesul pe care l-au avut cartile din seria “The Hunger Games”, nici nu este de mirare faptul ca o multime de actrite s-au inghesuit sa obtina rolul lui Katniss Everdeen. Printre ele s-a numarat si Shailene Woodley, dar aceasta l-a ratat in favoarea lui Jennifer Lawrence.

decizii-casting4

Jennifer Lawrence si Zooey Deschanel (Silver Linings Playbook)

Regizorul David O. Russel a gandit initial rolul feminin avand-o in minte pe Zooey Deschanel. Chiar si Anne Hathaway a fost chemata la casting, insa a renuntat din pricina programului extrem de incarcat. Intr-un final, rolul i-a fost distribuit lui Jennifer Lawrence, actrita castigand chiar si un Premiu Oscar.

decizii-casting5

Julia Roberts si Meg Ryan (Pretty Woman)

Rolul care a facut-o celebra pe Julia Roberts era cat pe ce sa nu fie al ei. Scenariul a fost original gandit sub forma unui film indie cu o multime de injuraturi si droguri. Dupa numeroase modificari, rolul principal i-a fost oferit lui Meg Ryan, dar aceasta l-a refuzat. Winona Ryder si Jennifer Conelly au dat si ele probe, insa jocul actoricesc de care Julia Roberts daduse dovada in filmul “Stell Magnolias” l-a determinat pe Garry Marshall sa-i ofere ei rolul.

decizii-casting6

Katherine Heigl si Anne Hathaway (Knocked Up)

Desi Katherine Heigl a jucat pana la urma in celebra comedie, Anne Hathaway a fost cea careia i-a fost oferit in prima instanta rolul femeii care ramane insarcinata dupa o aventura de o noapte. Anne Hathaway a refuzat fiindca nu se vedea interpretand scena nasterii de la finalul filmului.

decizii-casting7

Kristen Stewart si Frances Bean Cobain (Twilight)

Intr-un interviu acordat anul trecut, Courtney Love a dezvaluit ca producatorii seriei “Twilight” si-au dorit ca fiica ei sa joace rolul Bellei, aceasta refuzand insa oferta pe motiv ca i s-a parut ca scenariul este sexist.

decizii-casting8

Lily Collins si Leighton Meester (Gossip Girl)

Se spune ca Lily Collins ar fi trait dezamagirea vietii ei atunci cand a pierdut castingul pentru rolul lui Blair Waldorf.

decizii-casting9

Minnie Driver, Claire Danes si Natalie Portman (Romeo & Juliet)

Gratie serialului “My So Called Life”, Claire Danes era actrita cu care toti regizorii isi doreau sa lucreze in anii ’90. A refuzat rolul lui Skylar din “Good Will Hunting” pentru ca i s-a parut atunci ca este prea tanara, iar rolul i-a fost oferit lui Minnie Driver.

Claire a primit apoi rolul principal din filmul “Romeo + Juliet” pentru ca actrita dorita initial de regizorul Baz Luhrmann, Natalie Portman, parea mult prea tanara si delicata in comparatie cu Leonardo DiCaprio.

decizii-casting10

Naomi Campbell si Gwyneth Paltrow (Cool As Ice)

Atunci cand abia facea primii pasi in lumina reflectoarelor, Gwyneth Paltrow a fost ofertata cu un rol in filmul “Cool As Ice”. Producatorul Bruce Paltrow, tatal actritei, a indemnat-o sa refuze insa rolul din pricina ca ideea filmului i s-a parut prea obscena.

Supermodelul Naomi Campbell a primit atunci rolul, iar Gwyneth a fost pana la urma distribuita de nasul ei, Steven Spielberg, in “Hook”.

decizii-casting11

 

Nicole Kidman si Angelina Jolie (Mr & Mrs Smith)

Regizorul Doug Liman a luat in calcul mai multi actori de renume pentru a juca rolurile principale, printre care Will Smith, Catherine Zeta Jones sau Johnny Depp, insa, pana la urma, Nicole Kidman a fost cea care a primit rolul lui Jane Smith. S-a retras ulterior, din motive doar de ea stiute (unii spun ca de vina ar fi fost lipsa chimiei cu Brad Pitt, altii ca era ocupata cu alte filmari). Angelina Jolie a fost atunci aleasa in locul ei, iar restul e istorie!

decizii-casting12

Rachel McAdams si Jessica Alba (Fantastic Four)

Dupa filme precum “Mean Girls” si “Wedding Crashers”, Rachel McAdams a fost luata in calcul pentru a se alatura francizei “Fantastic Four”, insa rolul a mers intr-un final catre Jessica Alba.

decizii-casting13

Rachel McAdams si Jessica Biel (The Notebook)

Se pare ca Jessica Biel era cea care isi dorea cu ardoare rolul feminin din filmul “The Notebook”, insa, dupa ce a dat o proba impreuna cu Ryan Gosling, regizorul si producatorii au hotarat ca nu este cea mai potrivita alegere, astfel incat au optat pentru Rachel McAdams.

decizii-casting14

Rachel McAdams si Lidsay Lohan (Mean Girls)

Rachel McAdams a vrut sa joace rolul liceenei Cady, insa producatorii au considerat ca, la 24 de ani, e prea in varsta pentru asta. Lindsay Lohan, pe de alta parte, se visa in rolul Reginei George, dar dupa ce tocmai jucase in “Freaky Friday”, producatorii au considerat ca nu poate aparea in ipostaza unui personaj negativ. Amanda Seyfried a dat si ea o proba pentru rolul Reginei pe care nu l-a primit, obtinand in schimb rolul naivei Karen.

Scrie un comentariu