Stiri Interne

Decizia instantei dupa ce Lucian Mindruta a atacat aparatorii cainilor vagabonzi

Scris de Sorin Dutoiu

Lucian Mindruta a fost dat in judecata de fundatia Vier Pfoten dupa ce a scris pe social media, in urma cu trei ani, un mesaj dur la adresa celor care apara cainii vagabonzi si castiga averi din fondurile primite pentru acest lucru, caini vagabonzi care au ucis atunci un copil nevinovat, in varsta de 4 ani. Iata care este decizia instantei.

lucian-mandruta-caini

Lucian Mindruta a avut o reactie dura, insa considerata de multi drept corecta, in urma cu trei ani cand, indurerat de moartea lui Ionut Anghel, copilul de 4 ani care a fost ucis de cainii vagabonzi din Bucuresti, a postat u mesaj prin care ii critica pe cei care apara cainii vagabonzi si castiga averi din fondurile primite pentru acest lucru, caini vagabonzi care au ucis atunci un copil nevinovat.

Lucian Mindruta

Lucian Mindruta este tatal a doi copii

„Doamnele care va pupati cu maidanezii in bot, doamnelor fara sot, si sex, si minte, ce mai puteti face pentru familia care si-a pierdut un copil de 4 ani, ucis de maidanezi? Rusine sa va fie, nemernicelor! Rusine sa va fie, istericelor care traiti din bani europeni si pupati cainii in fund pentru 2.000 de euro pe luna! (…) Ce solutii de rahat mai aveti? Sterilizare? Daca ii sterilizam, copilul asta se ridica din morti? Sterilizare? De ce, daca ii sterilizam, copilul asta se ridica din morti? Moarte pentru moarte. E singura solutie. Si-n locul familiei voi blestema pe toti primarii care nu fac nimic!”, a a scris Mandruta la acea vreme.

Cei de la fundatia Vier Pfoten l-au dat in judecata, „pentru defaimare si instigare la omor”. Insa, surpriza! Tribunalul Ilfov, Judecatoria Buftea, Tribunalul Bucuresti, dar si Curtea de Apel Bucuresti au respins ca nefondate cererile fundatiei Vier Pfoten, Mindruta fiind scos din cauza.

Scrie un comentariu