Stiri Interne Video

Decăderea lui Irinel Columbeanu. De la Palatul de la Izvorani, singur în apartament închiriat

Scris de Ana Kozma

Irinel Columbeanu nu mai trăiește în luxul Palatului de la Izvorani. A rămas fără averea fabuloasă în valoare de 70 de milioane de euro, iar în prezent locuiește singur într-un apartament închiriat de două camera.

Decăderea lui Irinel Columbeanu. De la Palatul de la Izvorani, singur în apartament închiriat

Irinel Columbeanu era cândva unul dintre cei mai invidiați oameni din România. Ducea o viață de lux la Palatul de la Izvorani. Se delecta cu vacanțe exclusiviste, șampanie scumpă, femei frumoase și haine de mii de euro. Iată însă că anii au trecut, iar viața omului de afaceri s-a schimbat radical. A fost executat silit de bănci și a pierdut averea fabuloasă ce se ridica la 70 de milioane de euro. În prezent, stă cu chirie într-un apartament modest cu două camera.

Are 63 de ani și este acum doar un om obișnuit. Nu mai conduce Betley sau Rolls Royce, ca pe vremuri, ci o mașină normal la mâna a doua.

Nici de serviciile menajerelor, a bucătarilor ori a șoferilor personali nu se mai bucură Irinel Columbeanu în prezent. Trăiește modest și se descurcă pe cont propriu.

Irinel Columbeanu a povestit despre viața sa din prezent într-un interviu pentru emisiunea Vorbește Lumea de la Pro Tv.

„Nu m-am născut nici în Bentley, nici în Rolls Royce, nici în vreo vilă. Greutăţile pe care viaţa le aruncă în calea oamenilor trebuie luate ca atare. Efortul pentru a le depăşi este cel care contează. Această perioadă reprezintă un test, pe care sper să îl trec cu bine. Eu n-am pierdut nimic din ceea ce cred că este averea mea, căci totul se află înăuntrul meu. Bunurile pe care le-am pierdut, nu le-am pierdut, de fapt, ele m-au pierdut pe mine”, a declarat Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu a aparut la Asia Express din cauza problemelor financiare?

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Dacă doriți să vedeți varianta mea finală (1 minut 16 secunde) pe YouTube la https://youtu.be/W4Vu_UY9AoI

O postare distribuită de Irinel Adrian Columbeanu (@irineladriancolumbeanu) pe

Scrie un comentariu