Stiri Interne

Decaderea lui Adrian Mutu! De la „Briliant”, la „somer de lux”!

Scris de Alexandru Manea

Adrian Mutu traverseaza o perioada extrem de nefasta atat in plan profesional, cat si personal. Iata in ce situatie a ajuns cel care odinioara era supranumit „Briliantul”.

adrian-mutu-cariera

Adrian Mutu se confrunta cu mari probleme atat in viata profesionala, cat si personala. Cel care odinioara era supranumit „Briliantul” nu are acum niciun loc de munca de unde sa castige bani si sa se intretina la nivelul la care s-a obisnuit in ultimul deceniu.

A ramas fara contract atat cu Petrolul Ploiesti, cat si cu echipa din India unde, pana la urma, nu a mai ajuns. S-a spus la un moment dat ca a ratat contractul din India pentru ca nu s-a prezentat la viza in timp util.

Indiferent care a fost motivul, cert este ca Mutu a ratat sute de mii de doari pe care urma sa le primeasca in doar cateva luni. In prezent, el se afla inca „pe bara”, dupa ce a refuzat sa revina la echipa Fiorentina.

adrian-mutu-decadere

Conform Click, motivul ar fi fost faptul ca nu a acceptat condiitiile italienilor, mai exact sa evolueze intr-o perioada de proba si nu direct, in conditiile in care el a adus succesul echipei intre anii 2006-2011.

Mai mult, nici in viata personala lucurile nu sunt bune. Se zvoneste ca este la un pas de divort cu Consuelo Mutu. Cu sotia lui nu s-a mai vazut, se pare, de luni bune, de cand s-au despartit.

adrian-mutu-consuelo-fete

Cea mai recenta lovitura pe care o primeste fotbalistul tine de finante. El s-a trezit cu conturile blocate din cauza unei datorii mari la Disc.

Afacerile fotbalistului au avut de pierdut in ultimii ani. Mutu a vandut fabrica biodiesel de la Bihor cu 5 milioane de euro, la jumatate din investitia initiala, informeaza Click, iar clubul din Bucuresti, afacerea cu haine si parteneriatul cu o companie de vinuri au dat toate chix.

Scrie un comentariu