Stiri externe

Decaderea lui Philip Seymour Hoffman! Cum a ajuns sa moara printr-o supradoza de heroina!

Scris de Christian Stan

Philip Seymour Hoffman, considerat de critici drept unul dintre cei mai talentati actori ai generatiei sale si recompensat in 2006 cu un Oscar pentru rolul din filmul „Capote”, a fost gasit fara sulfare duminica, 2 februarie, in apartamentul lui inchiriat din New York. Actorul a murit in urma unei supradoze de heroina.

philip-mimi

Philip Seymour Hoffman a fost gasit, fara suflare, in apartamentul sau din New York in dimineata zilei de duminica, 2 februarie. Actorul a decedat in urma unei supradoze de heroina, problemele acestuia cu drogurile nefiind insa o surpriza pentru nimeni.

Philip (46 de ani) se despartise de cateva luni bune de Mimi O’Donnell (46 ani), cei doi formand un cuplu vreme de 14 ani. In urma relatiei lor s-au nascut trei copii (un baiat si doua fete), insa cum relatia s-a deteriorat Seymour s-a mutat din apartamentul de 4,4 milioane de dolari (cumparat din banii proprii) intr-un apartament inchiriat (cu 10.000 dolari pe luna) , la cateva strazi distanta de familia lui.

philip-copiii

Philip Seymour Hoffman, alaturi de fiul sau Cooper (10 ani) si de fiicele Tallulah (7 ani) si Willa (5 ani)

Mimi O’Donnell l-a alertat pe un prieten al lui Hoffman dupa ce acesta nu aparuse sa-si ridice copiii de la lectile de sport. Corpul neinsufletit al lui Hoffman a fost descoperit atunci in baie, actorul purtand lenjerie intima, o camasa si avand un ac infipt in brat.

philip

Philip Seymour Cooper nu arata in forma la Festivalul Sundance, in urma cu cateva saptamani

Ultima lui apartie publica a fost la Festivalul Sundance, in urma cu doua saptamani, cand nu parea sa se simta foarte bine. Philip a fost prezent la Festival pentru a-si promova filmul „A Wanted Man”, insa a refuzat sa dea interviuri si nici n-a participat la petreceri.

Philip Seymour Hoffman a mai avut probleme cu drogurile in tinerete, insa acesta a reusit sa se tina departe de tentatie vreme de 23 de ani. Anul trecut, in mai, a ajuns la un centru de reabilitare dupa ce a inceput sa foloseasca din nou heroina. Se banuieste ca problemele lui cu drogurile au dus la despartire de Mimi O’Donnell.

Scrie un comentariu