Stiri externe

Vremuri grele pentru Debbie Rowe, mama lui Paris si Prince Jackson! Suspecta de cancer limfatic!

Scris de Christian Stan

Debbie Rowe este suspecta de cancer limfatic, iar medicii sunt 90% convinsi ca mama lui Prince si Paris Jackson sufera de aceasta boala. Debbie a efectuat un nou set de analize medicale la inceputul saptamanii la o clinica din Los Angeles, iar rezultatul urmeaza a fi dat in urmatoarele zile.

debbie-2014

Debbie, fotografiata pe 30 martie 2014, in momentul in care a iesit dintr-o clinica oncologica din Los Angeles

Perioada dificila pentru Debbie Rowe, mama biologica a lui Paris si Prince Jackson. Aceasta a fost surprinsa de paparazzi TMZ iesind dintr-o clinica oncologica in cursul zilei de luni si a declarat ca este suspecta de cancer limfatic.

„Am facut mai multe teste medicale in ultima vreme, intrucat medicii au observat ca ceva nu este in regula cu nodulii limfatici. Sunt suspecta de cancer limfatic si traiesc o perioada groaznica. Incerc sa raman insa pozitiva. Sunt mult prea sanatoasa sa am cancer”, declara Debbie Rowe pentru TMZ.

debbie-michael-jackson

Debbie Rowe a fost casatorita cu Michael Jackson intre 1996 si 1999

Rezultatele vor iesi peste doar cateva zile, iar in cazul unui diagnostic tragic Debbie va incepe imediat toate procedurile necesare pentru combaterea bolii.

paris-jackson-mama-biologica

Debbie Rowe si-a petrecut sarbatorile de iarna alaturi de fiica ei, Paris Jackson

Dupa moartea Megastarului, Debbie a dezvoltat o relatie apropiata cu fiica ei, Paris. Paris Jackson a petrecut Craciunul in Hawaii impreuna cu fratii si verisorii ei, dar se pare ca alaturi i-a fost si mama biologica, Debbie Rowe, dupa cum se poate observa dintr-o fotografie postata de adolescenta pe Instagram.

Pe de alta parte, fanii lui Michael Jackson au primit ieri o veste foarte buna. Un nou album Michael Jackson, intitulat XSCAPE, va fi lansat pe 13 mai. CD-ul va contine 8 piese nemaiauzite inregistrate de regretatul superstar, produse si remasterizate de nume cunoscute precum Timbaland sau Rodney Jerkins. Fanii artistului pot precomanda albumul incepand cu 1 aprilie.

 

Scrie un comentariu