ADPM Health Stiri Interne

De ziua ei Kinga Sebestyen a intrat oficial in Cartea Recordurilor

Scris de Ana Kozma

Kinga Sebestyen a avut parte de o surpriza de proportii cu ocazia zilei sale de nastere. Cea care a facut Kangoo Jumps un fenomen international a primit, in ziua aniversarii sale, vestea ca a intrat oficial in Cartea Recordurilor, dupa ce, in luna octombrie a anului trecut, a organizat cea mai mare ora de Kangoo Jumps din istorie.

De ziua ei Kinga Sebestyen a intrat oficial in Cartea Recordurilor

Coincidenta a facut ca omologarea acestui record sa fie inregistrata exact de ziua sa de nastere.

“Este cel mai frumos cadou pe care l-as fi putut primi vreodata. A durat mai bine de trei luni pentru ca reprezentantii Cartii Recordurilor sa omologheze ceea cea am realizat in octombrie in Oradea. Au analizat fotografiile si inregistrarile video din toate unghiurile ca sa confirme cifrele adunate de cei care au fost prezenti atunci la eveniment.

Acum totul este cert si oficial: 1657 de persoane au luat parte simultan la un antrenament Kangoo Jumps. Atunci, in Piata Unirii din Oradea, au fost cateva sute de oameni in plus, care vroiau sa participe, insa nu se inscrisesera in prealabil in aplicatie, asa cum era antrenamentul. Daca o faceau, depaseam probabil pragul de 2000 de persoane, ceea ce este enorm. Sunt recunoscatoare pentru tot ce se intampla in aceasta perioada. Kangoo Jumps are o popularitate mai mare ca niciodata si lansam noi si noi cluburi cu instructori acreditati in toata tara”, spune Kinga Sebestyen.

Prin actiunea pe care a organizat-o in toamna anului trecut, Kinga Sebestyen a pus Oradea si Romania in Cartea Recordurilor.

In data de 13 octombrie 2019, peste 1600 de persoane au urcat pe ghetele rebound pentru recuperare medicala, specifice Kangoo Jumps, si au facut miscare, neintrerupt, timp de 30 de minute, pe muzica antrenanta, in Piata Unirii din Oradea, ghidati de pe scena de Kinga Sebestyen. Multi dintre acestia au facut Kangoo Jumps pentru prima data.

Participantii au purtat tricouri albastre, galbene si rosii, recreind astfel, in ansamblu, tricolorul Romaniei.

In Piata Unirii din Oradea au fost prezenti si reprezentantii Guinness Book Of World Records pentru a verifica manifestarea si a omologa recordul mondial.

A fost necesar ca cel putin 1300 de persoane sa se inscrie si sa participe la eveniment pentru a dobori recordul initial detinut de Germania.

“Kangoo Jumps este sportul sanatatii si al fericirii! Sunt atat de multi oameni in Romania si peste hotare care iubesc acest sport si il practica cu cea mai mare bucurie! Ghetele autentice Kangoo Jumps au fost create in scop de recuperare medicala, astfel ca nu doar ca protejeaza articulatiile si coloana la sarituri, dar lucreaza musculatura per ansamblu si ard grasimea mult mai repede decat in cazul altor sporturi. In ultimele sase luni am demonstrat, de altfel, beneficiile extraordinare ale acestui sport asupra sanatatii a 80 de persoane cu diverse afectiuni, prin studiul medical KAPO – Sanatate pe ghete. Kangoo Jumps facut corect, cu instructori acreditati si ghete originale, aduce beneficii indiscutabile asupra sanatatii si a siluetei. In plus, spre deosebire de alte sporturi, il practici cu bucurie si placere de fiecare data. Nu e niciodata o corvoada. Au dovedit-o si cei peste 1500 de oameni, de diverse varste, copii si batrani deopotriva, care au fost in Piata Unirii din Oradea duminica si au sarit si au urmat coregrafia noastra timp de cel putin 30 de minute, fara oprire. Multi nici nu facusera acest sport inainte si au declarat ca nu s-au simtit niciodata atat de bine. Sunt mandra de toti cei care au participat si care isi manifesta dragostea pentru Kangoo Jumps. Dupa eveniment s-au inmultit considerabil cererile de a include Kangoo Jumps in sali de sport din toata tara”, a declarat atunci Kinga Sebestyen.

Kinga Sebestyen a initiat acest proiect special alaturi de medicii Alin Iova, Pusa Dorina Farcas si Olivia Burta, care deruleaza in mai multe orase din Romania studiul KAPO – Sanatate pe Ghete, ce demonstreaza imbunatatirea starii de sanatate prin exercitii Kangoo Jumps.

Acestia au analizat, in Oradea, anul trecut, evolutia sanatatii a 80 de persoane care au facut Kangoo Jumps pe ghete de recuperare medicala timp de trei ori pe saptamana. Acestea aveau diverse afectiuni (diabet zaharat, spondiloza, probleme cu greutatea, cu genunchii, cu coloana) si au remarcat imbunatatiri considerabile ale starii de sanatate.

Kinga Sebestyen a pus Romania in Cartea Recordurilor. Peste 1500 de persoane au participat in Oradea la cea mai mare ora de Kangoo Jumps din Istorie

Scrie un comentariu