News Stiri externe

De ziua ei de nastere, Madonna a petrecut cu Rocco in Havana!

Scris de Christian Stan

Madonna a implinit marti 58 de ani si a tinut ca aniversarea sa fie memorabila: cantareata si fiul ei, Rocco, au plecat intr-o excursie in Cuba, la Havana. In doua filmulete care au aparut se pare ca Madonna si Rocco s-au distrat de pomina in Cuba, cei doi dansand impreuna in barul unui hotel.

madonna rocco

In ciuda luptei pentru custodie cu Guy Ritchie, Madonna si Rocco se afla in relatii mai bune ca niciodata. Madonna a plecat cu fiul ei in Havana, Cuba, acolo unde marti a celebrat implinirea varstei de 58 de ani.

Intr-un filmulet care a fost publicat de Rocco pe Instagram, diva pop si fiul ei danseaza in barul unui hotel, in aplauzele celor prezenti. Tot in seara cu pricina, Madonna a fost prezenta si intr-un alt local, La Vitrola, acolo unde s-a urcat pe bar si a dansat de mama focului in vazul tuturor celor prezenti.

Madonna si Guy Ritchie au pornit anul trecut o lupta dura pentru custodia fiului lor Rocco, insa se pare ca intre timp au ajuns la o intelegere. Termenii nu au fost facuti inca publici, insa cert este ca Rocco a petrecut in ultima vreme foarte mult timp alaturi de mama sa.

Scrie un comentariu