ADPM Beauty Stiri externe

De unde s-a inspirat Meghan Markle pentru machiajul de nunta

Scris de Ana Kozma

Meghan Markle a fost intens laudata pentru machiajul natural purtat in ziua nuntii cu Printul Harry. Dar iata de unde s-a inspirat Ducesa in alegerea deja celebrului make-up!

De unde s-a inspirat Meghan Markle pentru machiajul de nunta

Meghan Markle a ales ca, in ziua in care i-a jurat iubire vesnica Printului Harry, sa nu poarte un machiaj puternic de mireasa, ci mai degraba unul natural care sa ii puna in evidenta trasaturile frumoase ale fetei. Si se pare ca, atunci cand era in cautare de idei pentru un make up perfect, Ducesa a apelat la celebra platforma Pinterest pentru inspiratie.

Insusi Daniel Martin, make-up artistul lui Meghan Markle, a dezvaluit recent faptul ca inainte de nunta, aceasta a cautat idei de machiaj pe Pinterest si chiar i-a trimis cateva fotografii preferate.

Casa lui Meghan Markle din Los Angeles, scoasa la vanzare! Iata cat costa!

In ziua nuntii cu Printul Harry, Meghan Markle a purtat un machiaj natural si soft de tip smoky eyes, tenul usor bronzat, si un ruj nude.

Meghan Markle lanseaza o colectie de haine pentru clasa muncitoare

Tot Daniel Martin a mai dezvaluit ca nu a avut ocazia sa testeze machiaje pe Meghan Markle inainte de nunta si ca totul a fost facut pe loc, inspiratie reprezentand fotografiile alese de Ducesa de pe Pinterest.

Despre autor

Ana Kozma

Scrie un comentariu