Carusel Stiri Interne

De unde provin problemele lui Sore cu acneea!

Scris de Alexandru Manea

Sore se confrunta de ceva vreme cu o eruptie acneica extrem de neplacuta care a generat o serie de articole negative in presa tabloida. Artista de 24 de ani sustine ca problemele tin de infectii generate de machiaj.

Sore-roller-coaster-Zorkys-Planet-1

Sore se confrunta de ceva vreme cu o eruptie acneica pe care incearca sa o acopere cu un strat gros de machiaj. Chiar si asa presa tabloida a publicat in ultima vreme o serie de fotografii cu detaliile neplacute de pe chipul artistei.

Sore sustine ca nu este complexata si ca urmeaza un tratament despre care spera ca va da rezultate cat de curand.

„Eu nu mai sunt adolescenta de ceva ani. Am 24 de ani, deci nu mai am probleme de pubertate, asa cum s-a scris. Sunt niste probleme luate pe calea machiajului, niste infectii micute care se vindeca.

Sunt sub tratament, in curand o sa fiu asa cum ma stiti. Partea buna este ca eu nu sunt complexata pe tema asta. Adica orice mi se intampla, accept. Imi accept lucrurile. Am o problema… Asa, si? Care e problema? Eu sunt aceeasi persoana”, a declarant artista pentru WOWbiz.ro.

Se pare ca eruptia a aparut dupa ce a filmat cel mai recent clip al sau cand a trebuit sa suporte mai multe tipuri de machiaj pentru a intra in pielea diverselor personaje prevazute in scenariu.

Scrie un comentariu