Stiri externe

De nerecunoscut! Cum a ajuns sa arate Robert Kardashian, fratele lui Kim, dupa ce a fost inselat de Rita Ora cu 20 barbati!

Scris de Administrator

Dupa ce a fost inselat de Rita Ora nu cu 1 sau 2 barbati, ci cu 20 de masculi feroce, Robert Kardashian, fratele lui Kim, pare sa fi intrat intr-o depresie crunta care l-a facut sa ajunga de nerecunoscut! S-a ingrasat enorm si este dependent de substante interzise!

robert-kardashian

Robert Kardashian, fratele lui Kim, a ajuns de nerecunoscut, la doar 28 de ani! S-a ingrasat aproape 50 de kilograme, in ultimii 2 ani, si, mai mult decat atat, celebra lui sora spune ca acesta consuma droguri si bea bere cat e ziua de lunga.

robert-kardashian-rita-ora

Decaderea lui a inceput candva in 2012, in urma unei depresii suferite in dragoste. Robert Kardashian s-a iubit cu Rita Ora vreme de cateva luni atunci, dar aceasta i-a frant inima. Cei doi s-au despartit atunci cand fratele lui Kim Kardashian a aflat ca artista il inselase nu cu 1 sau 2, ci cu 20 de barbati!

robert-kardashian-rita-ora2

Dezvaluirea a facut-o atunci chiar Robert, pe contul lui personal de Twitter, cand a scris: “M-a inselat cu 20 de barbati cata vreme am fost impreuna. Nu unul, doi, ci 20. Sunt dezgustat”.

robert-kardashian-rita-ora1

“Cum poate o femeie care se declarata atat de preocupata de cariera ei sa-si gaseasca timp sa se culce cu 20 de tipi, asta in vreme ce se afla intr-o relatie?”, s-a mai intrebat Robert Kardashian.

robert-kardashian-kim

Robert a ales sa nu participe nici macar la nunta surorii lui, in luna mai a anului trecut, iar asta pentru ca se simte “oaia neagra a familiei” si incearca sa iasa cat mai rar in public.

robert-kardashian-kris-jenner

Desi mama lui, Kris Jenner, i-a dat un ultimatum, pentru a slabi 30 de kilograme, Robert Kardashian continua sa consume alcool si mancare de la fast food.

robert-kardashian1

In ultimii doi ani, relatia dintre Robert si Kim Kardashian s-a racit foarte mult. Ea i-a cerut mamei sale sa nu il mai finanteze, iar el ii adreseaza cuvinte urate prin intermediul retelelor de socializare.

robert-kardashian-slab

Asa arata Robert Kardashian in urma cu cativa ani…

robert-kardashian3 robert-kardashian2

Si asa arata in prezent…

Scrie un comentariu