News Stiri externe

De dat drept exemplu! Nicki Minaj ofera burse de studiu!

Scris de Christian Stan

Nicki Minaj continua sa plateasca si in aceast an pentru educatia fanilor sai. Ea a ales castigatorii concursului “Student of the Game” din 2018, carora le va plati integral toate cheltuielile legate de scolarizare.

Un gest de bunatate poate transforma viata a milioane de oameni. Cantareata Nicki Minaj incearca sa faca lumea un loc mai bun, un loc in care educatia sta la baza succesului. Ea s-a hotarat sa plateasca facultatea si imprumuturile pentru studii ale fanilor sai. Concursul s-a desfasurat online, au fost luati in considerare doar elevii care aveau calificatiful A la toate materiile, iar din miile de participanti Nicki a ales 37 de castigatori care s-au bucurat de generozitatea artistei.

Prima editie a concursului “The Student of the Game” a avut loc anul trecut si a fost un adevarat succes. A deschis usile catre educatie pentru tinerii care aveau nevoie de asta cel mai mult. Actiunea lui Minaj este laudabila si a inspirat multe alte persoane care sunt in putere sa ii ajute pe cei nevoiasi.

Unul dintre castigatorii de anul trecut a declarat: “A fost o eliberare! M-a facut sa imi doresc sa muncesc si mai mult ca sa termin scoala. Planuiesc sa studiez avocatura si vreau sa reusesc pentru ca asa voi putea ajuta si eu alti oameni, la fel cum am avut si eu sansa aceasta. Cu siguranta ma simt eliberat si pregatit sa invat!”

Muzica artistei Nicki Minaj starneste multe comentarii si critici pentru felul ei indraznet de a fi, dar sufletul altruist al divei intrece orice barfa de la Hollywood. Minaj a dovedit ca este foarte generoasa si ca isi merita titlul de regina.

Scrie un comentariu