Stiri externe

De ce vine Gerard Butler in Romania

Scris de Alexandru Manea

Gerard Butler se va intoarce in Romania in aceasta toamna. Actorul va petrece cateva zile in tara, nu pentru a filma o noua productie de Hollywood sau a se reintalni cu fosta lui iubita, Madalina Ghenea, ci cu un scop cu totul neasteptat. Iata care!

gerard-butler

Dupa ce, in urma cu doi ani, Gerard Butler a petrecut aproape o saptamana in Romania, alaturi de iubita lui de atunci, Madalina Ghenea, in aceasta toamna vedeta se va intoarce pe meleaguri mioritice.

De aceasta data pentru a participa la nunta actorul de origine greaca Costas Mandylor. Cunoscut publicului din seria „Saw”, Costas s-a indragostit de tara noastra si a ales sa isi faca nunta aici (nici sotia lui nu este romanca).

Astfel, pe lista de invitati se afla si Gerard Butler, despre care Costas spune ca ii este cel mai bun prieten si ca se au „ca fratii”.

costas-mandylor

„Spiritul romanilor este foarte bun pentru mine. Eu sunt grec, dar romanii sunt speciali. Te privesc in ochi cand vorbesc cu tine”, a declarat Costas.

Actorul de origine greaca va avea o nunta cu specific romanesc. Meniul va fi unul traditional si va include si mamaliga si sorici, preparatele care, spune el, l-au cucerit.

In vara anului 2013, Gerard Butler a sosit in Romania, alaturi de iubita lui de atunci, Madalina Ghenea. Actrita l-a plimbat prin zona Bran, pe la lacul Vidraru, apoi au fost in Oltenia, in zona unde aceasta s-a nascut, pentru a lua parte la nunta fratelui acesteia.

gerard-butler-madalina-ghenea111

De ce vine Gerard Butler in Romania

Scrie un comentariu