Stiri externe

De ce va ascunde Instagram like-urile la poze! Ce se intampla cu Influencerii?

Scris de Ana Kozma

Instagram le da lovitura de gratie influencerilor din intreaga lume intrucat a inceput deja sa testeze, in 7 tari diferite, ascunderea numarului de like-uri si vizualizari ale postarilor!

De ce va ascunde Instagram like-urile la poze! Ce se intampla cu Influencerii?

Instagram testeaza in prezent o serie de schimbari ce ar putea da total peste cap viata influencerilor din intreaga lume! Dupa cum au anuntat deja mai marii celebrei retele de socializare, in 7 tari se testeaza in prezent ascunderea numarului de like-uri si vizualizari ale postarilor!

Cele 7 tari care experimenteaza deja aceasta schimbare ce ii va afecta enorm pe influenceri sunt Australia, Brazilia, Canada, Irlanda, Italia, Japonia si Noua Zeelanda.

Asa se face ca, in viitor, s-ar putea ca numarul de like-uri si vizualizari sa fie vizibil exclusiv pentru cel caruia ii apartine postarea.

Reprezentantii Instagram spun ca testeaza tot felul de metode prin care ar putea reduce presiunea de pe reteaua de socializare, insa aceasta schimbare majora va fi ca o lovitura sub centura pentru cei ce utilizeaza Instagram in scopuri legate de business.

„Nu dorim ca urmaritorii sa se concentreze pe ceea ce postezi, nu pe numarul de like-uri pe care il obtin postarile”, spun acestia.

Verdele fistic, culoarea vedeta pe Instagram sezonul asta!

Cat castiga Adelina Pestritu din Instagram

Despre autor

Ana Kozma

Scrie un comentariu