Stiri Interne

De ce socheaza cu orice pret Maria Dinulescu la Premiile Gopo?

Scris de Alexandru Manea

Maria Dinulescu a captat atentia presei la editia din acest an a Premiilor Gopo prin aparitia sa vestimentara indrazneata. Actrita a purtat o rochie cu crapatura pana la nivelul taliei, pe care a „fluturat-o” astfel incat fotografii sa ii surprinda lenjeria intima.

maria-dinulescu-premiile-gopo

Foto dreapta: Cancan.ro

Vedetele din lumea filmului au ales vestimentatii elegante la editia din acest an a Premiilor Gopo. La fel a procedat si Maria Dinulescu, actrita purtand o rochie roz din matase, fluida, cu crapatura inalta pana la nivelul taliei.

Parca pentru a fi sigura ca nu trece neobservata si pentru a aparea apoi in presa tabloida, vedeta si-a fluturat vestimentatia in momentul in care a aparut pe covorul rosu, fotografii vigilenti aflati in imediata apropiere putand astfel sa surprinda un cadru generos direct indreptat catre lenjeria intima a actritei.

maria-dinulescu-red-carpet-premiile-gopo

Astfel a reusit actrita, care nu a mai fost in atentia presei sau a industriei cinematografice autohtone in ultimii ani, sa devina din nou subiect de stire in presa din Romania.

maria-dinulescu-premiile-gopo-2

Celelalte vedete participante la eveniment au optat pentru rochii elegante, insa au pastrat limita decentei, respectand seriozitatea galei.

Ce-i drept, si la ceremoniile mari de peste Ocean, aproape in fiecare an se intampla ca vedete de categoria A, B sau C sa socheze intr-un fel sau altul pentru a putea ajunge subiect de stire in presa de a doua zi.

Scrie un comentariu