Stiri externe

De ce si-a invitat Printul Harry fostele iubite la nunta

Scris de Administrator

Atunci cand printul Harry si Meghan Markle si-au jurat iubire vesnica, 600 de persoane au fost de fata si milioane de oameni din intreaga lume au vizionat momentul. Printre cei 600 de invitati la eveniment, au fost doua persoane la care nu v-ati fi asteptat: fostele iubite ale mirelui, Chelsy Davy si Cressida Bonas.

De ce si-a invitat Printul Harry fostele iubite la nunta
In timp ce majoritatea oamenilor nu se grabesc sa-si invite fostii iubiti sa fie martori ai casatoriei lor, Harry a demonstrat ca este o exceptie.

First kiss #RoyalWedding

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

El si Davy au avut o relatie tumultoasa mai mult timp, la varsta de douazeci de ani. S-au despartit definitiv, in 2011. Cu Bonas a fost impreuna doi ani, pana in 2014. Ambele relatii s-au incheiat deoarece fetele nu au suportat atentia si hartuirea constanta din partea media, dar nici controlul impus de casa regala.
Nu numai ca Harry a incheiat relatiile in termeni buni, dar el inca mai frecventeaza cercuri comune cu fostele sale.
Bonas este prietena apropiata cu verisoara lui Harry, printesa Eugenie. In 2015, la mai mult de un an de la despartirea lor, Harry a fost vazut printre spectatori la piesele in care Bonas a jucat. Cat despre Davy, ea a declarat, in iunie 2016, cu putin timp inainte ca Harry si Meghan sa inceapa sa se intalneasca, ca au ramas si vor ramane apropiati.
„Cred ca vom fi intotdeauna prieteni buni”, a declarat ea pentru Sunday Times.
People noteaza, de asemenea, ca nu este chiar ciudat ca figurile regale sa isi invite fostii la nunti. Printul William a invitat cinci ex iubite la nunta din 2011 cu Kate Middleton. Iar printul Charles a invitat doua foste prietene la nunta cu Printesa Diana. Sotia lui acum, Camilla si pe Lady Sarah McCorquodale (care era, de asemenea, si sora miresei).

Scrie un comentariu