Stiri Interne

De ce se picteaza pe fata Carla’s Dreams

Scris de Alexandru Manea

Carla’s Dreams sunt idolii noii generatii, insa fanii lor nu i-au vazut niciodata cu chipurile neacoperite de vopsea. Iata de ce se picteaza pe fata artistii de peste Prut. Si, nu, nu au avut initial intentia sa fie mai interesanti astfel.

carlas-dreams-loredana

Carla’s Dreams sunt, probabil, cei mai de succes artisti din Romania in prezent. Piesele lor au zeci de milioane de vizualizari pe Yotube si sunt difuzate de mai toate posturile radio si TV. Totusi, inca de la debut, ei au aparut tot timpul cu chipurile acoperite de vopsea.

Nici macar fanii lor nu stiu cum arata in realitate. Si au deja patru ani de cand procedeaza astfel.

carlas-dreams

Desi multi ar crede ca au apelat la aceasta strategie ca sa fie mai interesanti, artistii de peste Prut sustin ca altul a fost motivul. Mai exact, au vrut sa nu fie recunoscuti si sa isi poata trai viata, atunci cand sunt nemachiati, ca orice om normal.

“Nu ne dorim viata publica. Nu suntem interesati sa avem o viata sociala si sa mergem la petreceri in show business. Initial, proiectul a fost pe internet. Nu exista niciun fel de comunicare cu presa. Nici macar atunci cand proiectul a crescut si a devenit popular. Stiu ca acum arata exact ca o miscare de PR foarte buna, daca cineva crede ca sunt atat de destept, este doar un plus”, a eclarat solistul trupei intr-un interviu acordat unei publicatii din Rusia.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu