Stiri Interne

De ce se despart Justin Theroux si Jennifer Aniston?

Scris de Administrator

Relatia dintre Jennifer Aniston si Justin Theroux este pusa la grea incercare. Proiectele in care sunt implicati ii vor tine departe unul de celalalt vreme de 6 luni, iar daca zicala „ochii care nu se vad se uita” este adevarata, exista posibilitatea ca unul dintre cele mai indragite cupluri de la Hollywood sa devina istorie.

jennifer-aniston-justin-theroux

Relatia dintre Jennifer Aniston si Justin Theroux risca sa se destrame. De ce? Ei bine, cei doi vor avea de petrecut aproximativ jumatate de an departe unul de celalalt, la mai bine de 4000 de kilometri distanta, din pricina job-urilor care ii tin extrem de ocupati.

In luna noiembrie, Justin va pleca in New York pentru a incepe filmarile la un nou serial marca HBO, intitulat „The Leftovers”. In tot acest timp, Jennifer este prinsa in Los Angeles, parca mai ocupata ca niciodata cu noile proiecte in care este implicata compania sa de productie.

Dupa cum informeaza revista Life & Style, acesta este poate cel mai mare test la care este supusa relatia lor, o sursa declarand ca Jennifer Aniston este foarte ingrijorata fiindca ar putea sa piarda legatura si sa se indeparteze.

Actrita planuieste sa-si viziteze iubitul cat de des va putea pe Coasta de Est, dar nu are posibilitatea de a se muta impreuna cu el.

„In 2011, ultima oara cand Jen a incercat sa se mute acolo alaturi de Justin, era paranoica si morocanoasa tot timpul. Nu se simtea in largul ei in acel oras. Ea este originara din Los Angeles, iar acel loc o face sa se simta ca si cum ar fi inchisa intr-o colvie de aur”, explica aceeasi sursa.

Pe de alta parte, Justin provine din New York, iar faptul ca au crescut diferit devine din ce in ce mai evident in momentul in care sunt separati.

„El prefera sa locuiasca in New York, dar Jen stie ca ar trebui sa ramana cu el pentru tot restul vietii”, concluzioneaza sursa.

Scrie un comentariu