Stiri externe

De ce s-au despartit Katie Holmes si Jamie Foxx? Adevaratele motive

Scris de Ana Kozma

Katie Holmes si Jamie Foxx s-au despartit in urma cu cateva luni, insa informatia a iesit la suprafata abia zilele trecute. Iata ce motive au stat la baza separarii celor doi!

De ce s-au despartit Katie Holmes si Jamie Foxx? Adevaratele motive

Dupa o relatie ce a durat 6 ani, Katie Holmes si Jamie Foxx si-au spus adio in urma cu cateva luni. Au reusit pentru o perioada sa tina secreta despartirea, dar informatia a iesit totusi la suprafata in urma cu cateva zile.

O noua despartire in showbiz! Si-au spus ADIO dupa 6 ani!

Conform Us Weekly, Katie Holmes ar fi fost cea care a pus punct povestii de amor, iar de vina ar fi fost stilul haotic de viata al lui Jamie Foxx si infidelitatile destul de dese ale acestuia.

Apropiati ai celor doi au dezvaluit faptul ca actrita simtea ca partenerul nu o respecta si ca viata lui este o continua petrecere, in vreme ce Katie este concentrata pe cresterea si educatia fiicei sale, Suri Cruise.

Desi formau un cuplu deja de 6 ani, Jamie Foxx si Katie Holmes nu locuiau impreuna. In vreme ce ea locuieste alaturi de fiica ei si a lui Tom Cruise la New York, Jamie isi duce traiul in Los Angeles.

 

View this post on Instagram

 

Met Gala #KingandQueen 💜 #jamiefoxx #katieholmes #Kamie #hollywoodcouple #couplealert #metgala #metgala2019 #famous #celebrity

A post shared by Jamie & katie fan Account 🥰 (@jamiefoxx.katieholmes) on

Scrie un comentariu