Stiri externe Style Radar Video

De ce s-a îmbrăcat Kamala Harris în acest costum la Convenția Democraților

Scris de Ana Kozma

Nimic nu este la întâmplare atunci când vine vorba despre o campanie electorală. Fiecare mișcare a candidaților este atent studiată și are o semnificație. Află de ce s-a îmbrăcat Kamala Harris în acest costum la Convenția Democraților!

De ce s-a îmbrăcat Kamala Harris în acest costum la Convenția Democraților

Kamala Harris a făcut istorie miercuri seară. Atunci când a acceptat, în mod oficial, nominalizarea Partidului Democrat pentru funcția de vice președinte al SUA.

Cu ocazia Convenției Democraților, Kamala a ținut un discurs bine gândit. A vorbit despre mama ei, despre faptul că provine dintr-o familie de imigranți, despre moștenirea politicienilor de culoare și a activiștilor.

Hainele pe care le-a purtat au spus la rândul lor o poveste. Kamala Harris a optat pentru un costum burgundy accesorizat cu un colier de perle. Un look conservator, perfect pentru domeniul politic. Detaliile au făcut însă diferența.

Albul a devenit o culoare populară printre femeile de culoare din politică în ultimii ani. A fost îmbrățișat ca un mod de a aduce un omagiu sufragetelor care purtau alb când mărșăluiau pentru a-și câștiga dreptul de vot.

Ar fi fost potrivit ca Harris să fi purtat alb, mai ales că săptămâna aceasta a marcat 100 de ani de la ratificarea celui de-al 19-lea amendament, care a garantat dreptul la vot al femeilor. Dar Kamala a ales burgundy, distanțându-se de această tradiție.

Cât despre perle, ele simbolizează Alpha Kappa Alpha, frăția din care Kamala Harris a făcut parte în perioada facultății. Este prima frăție a femeilor de culoare, inițiată de un grup de femei cunoscute sub titulatura de „Twenty Pearls”.

Cum au reacționat vedetele când au auzit că Joe Biden a ales-o pe Kamala Harris ca viitor Vice-Președinte

Scrie un comentariu