Stiri externe

De ce purta Michael Jackson masca in urma cu 20 de ani cand nu era pandemie?

Scris de Ana Kozma

Astazi, masca de protectie reprezinta un „accesoriu” la ordinea zilei, insa oare de ce purta Michael Jackson masca in urma cu 20 de ani, atunci cand nu era pandemie?

De ce purta Michael Jackson masca in urma cu 20 de ani cand nu era pandemie?

In urma cu foarte multi ani, Michael Jackson obisnuia sa isi acopere fata cu masca de protectie de fiecare data cand iesea in public. Multi il considerau “nebun” si il priveau ca pe un ciudat, neintelegand rolul acelor masti.

Oamenii in general puneau asta pe seama excentricitatii sale. In schimb, fostul sau bodyguard declara atunci ca o face din grija pentru sanatatea sa. Acesta a dezvaluit ca Michael Jackson se temea sa nu se imbolnaveasca, mai ales ca intra mereu in contact cu foarte multa lume.

„Eu ii spuneam adesea: Michael, te rog, nu mai purta masca aceea, ma simt prost langa tine. Iar el imi raspundea: Matt, nu vreau sa ma imbolnavesc. Nu stiu cu cine ma intalnesc, ce pot contracta si ce pot transmite mai departe. Trebuie sa raman sanatos, am concerte de onorat, trebuie sa-mi protejez vocea”, a declarat acesta pentru cotidianul The Sun.

Unii sunt insa de neclintit si spun ca excentricitatea si dorinta de a atrage atentia il faceau sa iasa in public purtand masti de protectie.

O alta ipoteza ar putea spune ca aceasta era o forma de a-si masca timiditatea. Se stie despre Michael Jackson ca, in ciuda statutului sau de superstar, a fost un om extrem de timid care prefer singuratatea in detrimental bailor de multime.

De asemenea, masca de protectie purtata de el in public ar mai fi putut avea si alte intrebuintari. Spre exemplu, aceea de a acoperi pansamentul de peste varful nasului, pe care Michael il purta uneori.

Sosetele purtate de Michael Jackson cand a facut primul Moonwalk, licitate cu 2 milioane de dolari

Despre autor

Ana Kozma

Scrie un comentariu