Stiri externe

De ce poarta Zac Efron si fratii Hemsworth unghiile vopsite

Scris de Alexandru Manea

Zac Efron, Liam Hemsworth si Chris Hemsworth si-au surprins fanii aparand cu cate o unghie de la degete vopsita in diferite nuante. Iata de ce au ales celebrii actori sa faca acest gest extravagant.

zac-efron-unghie

Zac Efron, Liam Hemsworth si Chris Hemsworth si-au vopsit cate o unghie de la degetele de la mana in diferite nuante. Nu este o noua moda la Hollywood printre barbati, ci un gest cu scop umanitar.

Este vorba de campania Polished Man Challenge, prin care barbatii accepta sa isi vopseasca o unghie de la deget si sa se expuna astfel pe social media pentru a atrage atentia asupra violentei sexuale asupra copiilor si de a sprijini programele care vin sa combata acest fenomen si sa ajute victimele.

Conform statisticilor, unul din cinci copii ajung in prezent sa fie victime ale violentei sexuale pana la varsta de 18 ani.

Miscarea #PolishedMan presupune ca cel care isi vopseste unghia sa nominalizeze alti prieteni de-ai sai sa urmeze acelasi gest. Spre exemplu, Chris Hemsworth l-a nominalizat pe fratele sau, Liam Hemsworth, si apoi s-a ajuns la Zac Efron, Tom Hiddleston, Robert Downey Jr., Jeremy Renner si Mark Ruffalo.

Scrie un comentariu